Fresh Food Diet för katter

December 6

Du kanske inte känner till innehållet i kommersiell kattmat. Katter är rovdjur som kräver en stadig diet av kött för korrekt hälsa. Inga nationella standarder reglerar tillverkningen av kommersiella kattmat, dock. Förordningar förbjuda konsumtion av "4D" (döda, döende, sjuka och handikappade) djur, men dessa produkter är fortfarande legitima ingredienser för sällskapsdjur. Prova färska livsmedel för en alternativ strategi för en katt näring.

föroreningar

Association of American Feed kontrollanter Incorporated skapar modell standarder men reglerar inte djurmatstillverkning: "Pet mat ger ett bekvämt sätt för slakteribiprodukter, till korn betraktas som" olämpliga som livsmedel, "och liknande avfallsprodukter omvandlas till vinst här. avfall omfattar tarmar, juver, huvuden, hovar, och eventuellt sjuka och cancerdjurdelar. " Pentobarbital, en eutanasi läkemedel, endotoxiner, mögel, svampar, bekämpningsmedel, gödningsmedel och cancerframkallande ämnen överleva tillagningsprocessen.

Fresh Food Diet Fördelar

Katter drabbas av urinvägsinfektioner, njursjukdom, hjärtsjukdom, hypertyreoidism, fetma och bloat härrör från en kommersiell kattmat diet. Katter saknar metaboliska innebär att befria sina kroppar av giftiga biprodukter som ofta förekommer i kommersiella livsmedel.

Katter behöver taurin, en aminosyra, för metabolic hälsa, men taurin saknas ofta från förädlade kattmat. Taurin finns i alla kött, särskilt organ; rå mat kost inklusive organ ger tillräckliga nivåer för katter. Katter är naturliga rovdjur, och därmed en rått kött diet, inklusive ben, ger alla nödvändiga näringsämnen katter i alla åldrar. Katter behöver inte grönsaker eller korn för rätt kost.

äldre katter

Katter är ökänt kinkiga. Deras luktsinne och smak utvecklats för att hindra dem från att äta något som inte är färska. Således måste alla rå mat kost innehåller extremt färskt kött (tinas fryst kött är acceptabla).

Äldre katter kan vara beroende av kommersiella livsmedel och deras tillsatser. Katter som äter på regelbundna tider, snarare än "free-ätare," switch lättare att rå kost. Tillåt katter att äta i 15 minuter, två till tre gånger per dag. Börja med att ge bitar av rå, benfritt kycklingbröst som en behandling. Om han accepterar detta, börjar en rå diet av benfria kött omedelbart. Om din katt inte samtycker till kycklingbitar som en behandling, tillsätt lite juice tonfisk. Lägg till rått kött, med ben, till varje måltid, så småningom ersätta alla kommersiella livsmedel med rå. Kyckling, fläsk, kanin, lamm, vilt och nötkött är lämpliga kött. Inför orgel kött så snart som möjligt.

kattungar

Införa kattungar till en rå kost på samma sätt. Övervaka kattungar medan de lär sig att äta ben i kött så att de inte äter stora benbitar. Aldrig mikrovågsugn ben, eftersom de kan bli spröda och uppvärmning kommer koka köttet. Om hela bitar av rått kött är alltför svårt för henne att tugga, införa marken kött. Oxidation av taurin minskar sin styrka, så avveckla köttfärs så snabbt som möjligt. Kattungen bör äta ungefär 2-3 procent av sin vikt, men mata hungriga kattungar mer om det behövs.


  

Kommentar