Hur man rengör bläck och makeup ut på insidan av en Louis Vuitton Speedy

May 23

Med tiden, handväskor få fläckar på sina insidor och utsidor från smink, bläck och andra material. Dyra väskor, såsom Louis Vuitton Speedy väska kan inte rengöras i tvättmaskinen eller har starka kemikalier eller rengöringsmedel som används på dem utan att skada påsen. Det bästa sättet att rengöra insidan och utsidan av en dyr handväska är att använda en kombination av mjuka rengöringsdukar och naturliga fläckborttagnings produkter som kommer att eliminera fläcken utan att skada tyget av påsen.

Instruktioner

1 Skapa en pasta från mjölk och majsstärkelse. Placera pastan över bläck fläck på påsen. Låt pastan sitta på bläck fläcken över natten. Pastan bör dra ut bläckfläck från insidan eller utsidan av påsen. Om bläck fläcken inte tas bort, upprepa pastaansökningsprocessen.

2 Spraya ytan av påsen med hårspray. Låt spray för att sitta på fläcken under några sekunder, sedan gnugga området rent med en torr pappershandduk. Låt inte hårspray torka på påsen annars spray kommer inte att ta bort fläcken.

3 Torka ut insidan och utsidan av påsen med våtservetter. Dukarna kommer att ta bort något smink rester från påsen. Torka påsen med en ren, fuktig pappershandduk för att avlägsna eventuella rester som de våtservetter lämna.


  

Kommentar