Hur man dödar House Gnats med bekämpningsmedel

May 25

Knott är små, två bevingade flygande insekter som vanligtvis visas som stora grupper. De kan vara en olägenhet för människor, och vissa typer av knott har förmågan att bita. Bekämpningsmedel behöver inte bli av med de flesta knott, avlägsnande av avfallsprodukter och fuktig organiskt material tillsammans med adekvat övervakning av dörrar och fönster bör vara tillräckligt. Men stora angrepp av knott - särskilt vissa arter som svamp knott - kan kräva behandling bekämpningsmedel att förfoga över dem.

Instruktioner

1 Leta reda på källan till gnat problem. Inomhus är myggor normalt dras till ruttnande organiskt material. Sorgmyggor kommer också att dras till krukväxter att lägga ägg i jorden. Du kan kontrollera om du har svamp knott, eftersom de kommer att vara nära krukväxter, sträcker sig från 1 / 16- till 1/8-tums storlek, har tydliga eller grå-färgade vingar och knappast flyga. Andra knott kommer att variera i färg och storlek, men är normalt ca 1/16 tum i storlek och vanligen flyga i stora svärmar.

2 Använd bekämpningsmedel Bacillus thuringiensis som den aktiva ingrediensen för att styra sorgmyggor. Denna bekämpningsmedel kan hittas på nätet eller på en järnaffär. Spray dina krukväxter med det att döda svamp knott och larver på dina växter. Denna typ av bekämpningsmedel är inte skadligt för dina växter, andra djur och mest nyttiga insekter. Om den används på rätt sätt, bör knott dödas inom en dag. Denna bekämpningsmedel avtar växter snabbt, ofta på en dag eller två, det vill säga flera besprutningar kan krävas.

3 Spraya en pyretrin-baserad bekämpningsmedel för att döda andra typer av knott. Dessutom kan du använda pyretriner för svamp knott om Bacillus thuringiensis är inte tillgänglig. Pyrethrin bekämpningsmedel kan köpas online eller på en järnaffär. Pyretriner har en låg toxicitet nivå för människor och husdjur, men kommer att döda nyttiga insekter utöver mygg. Spray inomhus eller utomhus och se resultat nästan omedelbart.

Tips

  • Regelbunden städning och förebyggande åtgärder är det bästa sättet att hålla myggor från att bli ett problem.
  • Följ alltid anvisningar och varningar på etiketter bekämpningsmedel.

  

Kommentar