Inomhusaktiviteter i Tampa, Florida

March 10

Besökare och invånare i staden Tampa, kan Florida hitta ett brett utbud av saker att göra inom samhällets större storstadsområde. När vädret är regnigt eller för varmt för att tillbringa utomhus erbjuder Tampa vissa inomhus attraktioner med aktiviteter för att klara dagen. Dessa attraktioner inkluderar djur utställningar och anläggningar avsedda för konsten med alternativ för både vuxna och barnfamiljer.

Florida Aquarium

Florida Aquarium fungerar som hem för mer än 20.000 marina djur och erbjuder inomhusaktiviteter för vuxna och barn. Trip Advisor.com har tidigare rankad anläggningen som en av de 10 akvarier i landet, och föräldrar Magazine har placerat det i de fem "Kid-Friendly akvarium" i USA.

Akvariet har mer varelse på display än bara fisk; våtmarker utställningen har havsuttrar, sköldpaddor och andra djur som lever nära vattnet. Andra välkända utställningar inkluderar pingviner och en korallrev. Under dagen erbjuder akvariet visar och demonstrationer.

Florida Aquarium är öppen dagligen, stänga endast på Thanksgiving och juldagen. Det kräver tre till fyra timmar att tour helt. Grundläggande behörighet var $ 19,95 i oktober 2010. Seniorer och barn får reducerad entré prices.The museum har en på plats, betald parkeringsplats.

Museum of Science & Industry

Museum of Science & Industry, som brukar kallas MOSI, omfattar 74 tunnland mark. Tidigare utmärkelser inkluderar en National Medal från Institute of Museum och bibliotekstjänster.

Museum of Science & Industry har mer än 450 utställningar att turnera. Display är praktisk och tillåter att lära genom att göra. Utställningar inkluderar barn i Charge !, en stor lekplats med 25.000 fot av utställningsplats inriktad mot barn. MOSI har också ett planetarium som ger dagliga presentationer och en IMAX biograf som visar utbildnings- och första körningen underhållningsfilmer.

Museum of Science & Industry är öppet sju dagar i veckan, året runt, inklusive alla storhelger. Museet kräver minst fyra timmar att turnera. Grundläggande behörighet var $ 20,95 i oktober 2010. Pensionärer och barn njuta av rabatterade entré priser. Speciella evenemang och IMAX filmer kan bära en extra avgift. Museet har en gratis parkeringsplats.

Tampa Museum of Art

Tampa Museum of Art har en samling av skulptur, teckningar, keramik och andra fina konst bitar. Samlingen omfattar många antika grekiska och romerska fungerar samt mer än 390 målningar. Noter artister på displayen på Tampa Museum of Art inkluderar Willie Cole, Rockwell Kent och Sylvia Plimack Mangold. Museet är värd speciella utställningar under hela året och erbjuder konst klasser för vuxna och barn.

Tampa Museum of Art är öppen dagligen och stänger på vissa storhelger. Grundläggande behörighet var $ 10 i oktober 2010. Seniorer, barn och USA: s militära tjänsten medlemmar får rabatterat inträde priser. Parkering finns i närheten WF Poe Garage för en timavgift.


  

Kommentar