Alternativa hälsosamma mellanmål för barn

June 26

Alternativa hälsosamma mellanmål för barn


Barn älskar att mellanmål, men att snacking kan ha en stor inverkan på kvaliteten på deras hälsa. Kakor, godis och chips kan tyckas praktiska snacks men är spetsad med fett och socker och kan orsaka stora hälsoproblem ner linjen. För att skydda ditt barns hälsa och mätta sina mellanmål cravings samtidigt, ersätta ohälsosamma mellanmål med hälsosamma alternativ.

granola Bars

Granola bar är ett utmärkt komplement till ditt barns matlåda. De är relativt billiga, med vissa märken kommer in på omkring $ 5 för en förpackning med 24. Granola barer ger energi, bidra till att minska snackbegär och är mycket friskare än en chokladkaka eller påse chips. Ge ditt barn en granola bar per dag för en morgon mellanmål till upptrappade dem över tills lunch.

Äppelsås

Köp osötad äppelmos på din lokala livsmedelsbutik i färdigförpackade, portionsstora koppar. Dessa är lätta att slänga in en matlåda och är ganska billigt jämfört med små påsar chips eller kakor. Var noga med att inkludera en sked och en servett i händelse av ett utsläpp, äppelmos är lite stökigare än en granola bar eller annan snackprodukt.

Frukt

Packa en pre-skivad äpple eller en apelsin eller en bunt av druvor i ditt barns lunch att förse honom med en saftig och läcker mellanmål. Var noga med att packa en våt-nap tillsammans med frukt, eftersom frukt kan leda till klibbiga händer. Ren juice är också en utmärkt dryck för att skicka med lunch.

Nötter

Nötter är höga i den typ av fett som är bra för hjärtat. Nötter har också massor av protein och många vitaminer, och några nötter kan gå en lång väg mot att krossa ett fall av munchies. Jordnötter, cashewnötter, mandlar och valnötter är hälsosamma mellanmål som kan köpas individuellt eller förblandas. Lägg till lite granola och torkad frukt och du har en hälsosam trail mix.


  

Kommentar