Plockmat för Underhållande

December 25

När man tänker på plockmat, kan bilder av smutsiga fingrar främlingar letar igenom en gammal skål med pretzels eller saltade nötter kommer att tänka på. Uppfinna detta begrepp för gäster med läckra lite tilltugg som kompletterar goda drinkar och bra samtal. Små justeringar till gamla favoriter lovar att göra över beprövade för snacks som charm så mycket som tillfredsställa gommen.

Bar Snacks

Prova hemlagad potatischips, ugnsbakade behandlar gjorda av skivad Yukon Gold potatis som kastas med olivolja och bakade på 425 grader F under 30 minuter på ena sidan och 15 på den andra. För ett salt-och vinäger variation, tillsätt lite salt efter olivolja och vinäger när du är klar. Försök lökpulver, en skvätt kajennpeppar, svartpeppar, vitlök salt och / eller chilipulver med, eller i stället för, saltet.

För en ny take på en gammal skål med pretzels, prova en söt och salt skål med färdigköpta sådana, kastade med mandel, mörkbrunt socker och smör. Alternativt utelämna pretzels och försöka blanda cashewnötter, jordnötter och pekannötter med smör och farinsocker, eller steka dem i lönnsirap. Kasta pumpafrön med paprika och cayennepeppar, eller steka dem med smör och salt för en snabb och välsmakande plockmat.

International Flair

Ge dina gäster en smak av din världsliga savoir faire med en mängd livsmedel som återspeglar mångfalden. Potten klistermärken - eller wontons fyllda med kål, lök och hackat fläskkött och serveras på polerade vita rektangulära rätter - ta en bit av asiatiska smak till alla sammankomster. Beroende på vad du föredrar, kan marken fläsk ersättas med kyckling, nötkött eller räkor. Överväga att lägga salladslök pannkakor med soja doppa sås och fläsk, kyckling och räkor ägg rullar till menyn, eller hålla tapas kommer. Kroketter med serranoskinka och manchego-ost, grillad fisk och skaldjur sallad eller ångad musslor i vitlök saffran buljong är säker publik behaga. Om musslor är inte att passa, försöka ersätta ångad musslor med musslor, räkor, ostron eller pilgrimsmusslor; vilka alla fungerar bra med en bit av knaprig bröd.

ostliknande Behandlar

Ost lämpar sig som en viktig ingrediens till en mängd olika livsmedel parti. Svampar kan vara fyllda med getost och vitlök, cream cheese, parmesanost, lökpulver och jord cayennepeppar eller krabbkött och Monterrey Jack ost för en härlig spridning. Likaså varm spenat eller kronärtskocka och ost dip (Mozzarella, parmesan och färskost är en bra kombination), göra för en läcker party-pleaser. Färdiga smördeg finns på din lokala livsmedelsbutik kan bakas och borstas med smör, innan stänka den med lite salt och parmesanost och servering upp tillsammans marinara sås.


  

Kommentar