Att ta på en resa till Puerto Rico

January 28

Puerto Rico är en vacker ö som ligger i den soliga Karibien. Puerto Rico är rik på spansk historia, fylld med orörda stränder och laddad med exotiska växter och djur. För att få ut det mesta av ditt besök i Puerto Rico, det finns vissa rekommenderade objekt att sätta på din resa.

Solskydd

Solen i Karibien är vacker, men det är också kraftfull. Oavsett vad din hudfärg eller etnisk bakgrund, är att skydda huden viktig när du besöker detta tropiska paradis. Hudskydd inkluderar solglasögon, hattar och, viktigast av allt, solkräm. Alla dessa objekt kan köpas på hotellet, resort eller i närheten av där allt kan du vistas; Men kommer de att vara dyrare. Att föra dessa poster till Puerto Rico med dig kan hjälpa till att spara pengar och ge behövs solskydd.

kameror

Puerto Rico är fylld med grönskande landskap, orörda stränder och vackra monument; föra en kamera med dig kommer att se till att din resa till Puerto Rico kommer att bevaras med digitala pixlar. San Juan erbjuder bra snorkling; sätta en undervattenskamera för att fånga vad som lever under det kristallklara vattnet.

Kläder

Puerto Rico ligger i Västindien, Därför är vädret på den varma sidan. När du besöker Puerto Rico, kläder gjorda av bomull är det bästa valet för den puertoricanska klimat, som i genomsnitt i mitten av 80-talet under hela året. Ljusa kläder reflekterar solens ljus, vilket hjälper till att kyla ner dig. Shorts och löst sittande skjortor är häftklamrar i Puerto Rico; dock medföra ett eller två plagg lämpliga för formella tillfällen, eftersom orterna eller hotell mandat ibland formell klädsel på vissa ställen.

toalett

Packning rätt toalettartiklar är viktigt när du besöker Puerto Rico. Solen och saltvatten kan utlösa förödelse på håret. Ta ett schampo och balsam som hjälper till att hålla håret friskt under dessa förhållanden. Hotell eller orterna ger toalettpapper och handen och kropp tvålar; resten, inklusive tandkräm, ska packas i handbagaget.


  

Kommentar