Hur att klä en husvagn

March 16

Hur att klä en husvagn


En husvagn är ett litet hus släpvagn som vanligen kallas en resa släpvagn eller en husvagn i Nordamerika. Beklädnad, eller ytterväggar, för en husvagn typiskt är gjord av trä, aluminium eller glasfiber, och kan installeras av en husvagn ägare. Det kan komma i stora skivor, vanligare med glasfiber eller Filon sidospår, eller i remsor liknar vinyl eller aluminium ytterväggar för bostäder. Installera husvagn beklädnad tar fysisk ansträngning och uppmärksamhet på detaljer, men kan oftast fyllas av dem med viss erfarenhet av huset sidospår.

Instruktioner

1 Börja med den inramade släpvagn, täckt med halv-tums plywood över hela ramen. Om du bygger en släpvagn för hand, avsluta utforma det, och sedan täcka stommen i plywood. Om du reparerar skadad sidospår eller byta ytterväggar, ta bort den skadade eller gamla sidospår ner till träet.

2 När släpvagnen är beredd, får sidospår ark redo att installera genom att borra hål för alla ledningar som behöver gå igenom sidospår.

3 Skruva en nivå 2-by-4 på undersidan av riggen väggen, för att bidra till att stödja och vägleda installationen av rangerbangård. Kontrollera och nivå styrelsen.

4 Roll kontakt cement på plywood i det område som skall täckas av sidospår bladet.

5 Med hjälp av andra, lyfter sidospår blad och vila den på 2-by-4. En person ska klättra på en stege, medan andra håller sidospår stadigt.

6 Dra några kablar genom ytterväggar, sedan signalera de längst ned för att trycka på sidospår hårt mot kontakt cement. Börja trycka fast i botten av sidospår, och arbeta dig upp till toppen. Täck fönster och dörrar i detta skede. Använda en dyckert klibb pistol för att säkra kanterna på sidospår vid approximativt 8-tums mellanrum. Fortsätt tills hela trailern är ensidig.

7 Ta bort skyddsplasten på sidospår, och använda en router för att trimma ut öppningar för fönster och dörrar.

8 Avsluta sidospår jobb genom att lägga trim till kanterna på sidospår blad, dekorativa accenter och grafik, om så önskas.


  

Kommentar