Shiloh National Cemetery Monument

January 14

Shiloh National Cemetery Monument


Kongressen passerade lagstiftning 1862 för att möjliggöra för regeringen att köpa mark för att begrava sina soldater. År 1866 var Shiloh National Cemetery inrättats för att begrava soldater som omkom under inbördeskriget strider längs Tennessee River. Under årens lopp har soldater från andra krig också begravts vid Shiloh National Cemetery, men många av de monument i kyrkogården fira de förlorade i inbördeskriget.

militära enheter

Slaget vid Shiloh i Tennessee ägde rum i april 1862 mellan förbunds och unionens soldater. Totalt 241 militära enheter som slogs i denna kamp: 128 EU-enheter och 113 förbunds enheter. Shiloh Battlefield webbplats kan du söka kyrkogården för monument som fira dessa enheter som slogs i striden. När du har valt sida, staten och enhet, kommer webbplatsen att visa dig platsen för var och en av de monument, dess typ och annan information, bland annat en bild av monumentet.

fält~~POS=TRUNC Officers

Fält officerare i inbördeskriget var viktiga för varje enhet. Några av dessa officerare dödades i handling, medan andra ledde sina andelar till heroiska segrar. Monument hedra 31 av fält officerare som kämpade i slaget vid Shiloh är spridda över hela kyrkogården. Kyrkogården webbplats kan du slå upp varje fält officer individuella monument, ger dig platsen för monumentet, liksom en bild och enheten information om officer.

Staten och förbunds

Många av unionsstaterna skickade soldater att kämpa i slaget vid Shiloh. Var och en av dessa stater har ett monument inom kyrkogården för att fira sina soldater som kämpade där, liksom de som dog. Några av dessa monument är enkla torn, medan andra har statyer av soldater. De förbunds soldater som dödats i slaget vid Shiloh begravdes i diken, snarare än att ta emot enskilda begravningar. Endast två förbunds soldater begravda själva på kyrkogården. Kyrkogården har fem monument som minnet av de fem som finns begravningsskyttegravar 11 eller 12 som finns. Ett stort monument till minne av förbunds närvaro vid slaget.

Historiska Plack

Shiloh National Cemetery håller mestadels soldater som dödats i inbördeskriget, men fram till kyrkogården stängdes 1984, var soldater från andra krig också inkluderas, såsom första världskriget och II och den koreanska och Vietnam Wars. Eftersom kyrkogården har så mycket historia, har andra plack placerats i minnes runt kyrkogården. Dessa inkluderar åminnelse av den första engagemang på Shiloh den 1 mars 1862, den första tält fältsjukhuset i april 1862 och ett minnesmärke över USA Kanonbåtarna Tyler och Lexington.


  

Kommentar