Campingplatser i Englewood, Florida

February 28

Englewood ligger mellan Sarasota och Fort Myers, Florida på Gulf Coast golfen. Den närmaste flygplatsen är Sarasota flygplats, som handlar om en 45 minuters bilresa norr om Englewood. Detta kustsamhälle är hem till fem olika stränder. Vädret varierar från månad till månad. Dagtid sommartemperaturer kan nå 90 grader, medan kvälls temps kan doppa i den låga 70-talet. Under vintermånaderna, är den höga temperaturen under dagen vanligtvis i låga 70-talet, och natten dalar dopp i 50-talet. Augusti är den regnigaste månaden med flest nederbörd. April är den torraste månaden. Om du planerar att campa i Englewood, det finns ett par av RV Parker i staden. Om du är intresserad av tält camping, kommer du att resa lite utanför Englewood till en liten ö.

Bay Palms RV Park

Bay Palms RV Park är steg från vattnet. Det erbjuder sina gäster fullständig krok-ups inklusive vatten och elektricitet. Medan du bor på denna RV park, kan du njuta av bad antingen i Englewood Beach, fiske i Goldfish Creek eller Red Lake eller spela golf på antingen Lemon Bay Golf Club och Boca Royale Golf & Country Club.

Bay Palms RV Park
1000 South McCall Road
Englewood, Florida 34223
(941) 474-1446

Bäck Bay Invånarna Cooperative Incorporated

Bäck Bay Invånarna Cooperative Incorporated är en 55 och äldre community som tillåter RV camping. Det finns 12 RV fläckar finns att hyra. Alla hyror inkluderar vatten, avlopp och sopor pick-up. När du bor här, kan du också använda den uppvärmda poolen, tvättstuga, marina och klubbhus ligger på plats. Eftersom detta är en så liten park, det är rekommenderat att du ringa i förväg för tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på den här anläggningen.

Bäck Bay Invånarna Cooperative Incorporated
1891 Englewood Road
Englewood, Florida 34223
(941) 475-4892
sunstate.com

Cayo Costa State Park

Cayo Costa State Park ligger strax utanför Englewood på Cayo Costa Island i Boca Grande, Florida. Denna state park är öppet året runt och är endast nås med egen båt eller passagerarfärja. Du kan tälta och övernatta på Cayo Costa State Park. Om du planerar din resa tidigt nog, kan du reservera en hyra stuga eller fritidshus för övernattning. Cayo Costa State Park är omgiven av miles av stränder, tallar och vilda fåglar. Ta ett dopp, fiska eller promenera längs vandringsleder samtidigt vistas på Cayo Costa State Park.

För att göra färja reservationer, kan du nå Tropic Star of Pine Island på (239) 283-0015. Färjan avgår från Pineland, Florida på Pine Island. Bokningar krävs och färjepriser varierar.

Cayo Costa State Park
880 Belcher Road
Boca Grande, Florida 33921
(941) 964-037
floridastateparks.org


  

Kommentar