Hur man lagrar hackad vitlök

November 28

Hur man lagrar hackad vitlök


Vitlök är en av de häftklamrar som används för matlagning. Det är möjligt att framställa ett förråd i förväg och lagra den. Detta kommer att spara ett steg när de förbereder dina måltider. Du kan köpa burkar av hackad vitlök men produkten är vanligtvis sämre än vitlök du förbereda dig. Kemikalier har lagts för att bevara det, det kan ha blekts, och det finns ingen möjlighet att veta sitt ursprung.

Instruktioner

1 Uppskatta hur mycket vitlök du behöver för ditt recept för tre veckor. Använd en grov vägledning av en kryddnejlika till lika 1 msk.

2 Samla mängd vitlök du har fastställt du behöver.

3 Bryt bort kryddnejlika från glödlampan med fingrarna. Skär av topparna av varje kryddnejlika med en kockkniv och avlägsna papery huden.

4 Lägg klyftorna till en matberedare och färs. Eller använd kockkniv och finhacka kryddnejlika.

5 Placera hackad vitlök i en lufttät burk. Täck vitlök med ett lager av din valda olja.

6 Försegla burken och placera den i kylskåp. Använd vitlök inom tre veckor. Avyttra någon vitlök som återstår efter den tiden.

Tips

  • Om du vill använda färdigköpta hackad vitlök, kan den förvaras vid rumstemperatur, som vitlök har tillsatts syra och konserveringsmedel.
  • Alltid förfoga över någon hemlagad hackad vitlök efter tre veckor. Det finns en chans att bakterien Clostridium botulinum utvecklar efter denna tidpunkt.

  

Kommentar