Saker att se och göra i Chautauqua County, New York

October 28

Saker att se och göra i Chautauqua County, New York


Chautauqua County, smeknamnet "Western Gateway till staten New York," spänner 1.065 kvadrat miles i sydvästra delen av staten, inklusive 27 städer och 15 byar. Det namngavs efter den största av sina sjöar, Chautauqua Lake, vilket är ungefär 20 miles lång. Oavsett om du är på humör för en båttur eller vill lära sig mer om områdets rika historia, Chautauqua län erbjuder en mängd olika saker att göra och se.

parker

Ta en tur på vintage karusell på Midway State Park i Bemus Point. Parken är hem till en av äldsta kontinuerligt verksamma nöjesparker USA: s, med karneval-stil Midway Games, stötfångare båtar, en minigolfbana och kiddie åkattraktioner. Om du letar efter vandringsleder och svala grottor att utforska, är Panama Rocks Scenic Park platsen att gå. Parken, som ligger i Panama, har också en självgående, en mil vandringsled omgiven av klippformationer och gnarly trädrötter av träd som är mer än 300 år gamla. Håll utkik efter vilda djur såsom Bobcats, prärievargar, fläckiga salamandrar, grå rävar och piggsvin.

museer

Chautauqua County är hem för en mängd olika museer, som sträcker sig från traditionella historiska museer till mer off-beat alternativ som Lucy Desi Center för komedi, som ligger i Jamestown. Förutom bostads rekvisita och memorabilia, har centrum även återgivningar uppsättningar som Lucy och Desi lägenhet och en interaktiv "Vitameatavegamin" utställning. Om du är mer av en traditionell historia buff, överväga ett besök till Dunkirk fyren och Veterans Park Museum i Dunkerque, som ligger på stranden av Lake Erie. Du kan få en glimt av fyrens kuslig historia på en av sina ghost turer, eller ta i vidsträckt utsikt över Lake Erie från observation däck fyren, som byggdes 1875.

vingårdar

Om du är ett vin entusiasten, är Chautauqua County en idealisk plats att turnera vingårdar - med mer än 30.000 tunnland vingårdar. Odlare i länet svarar för ungefär 65 procent av skörden varje år i staten New York. Kolla in Lake Erie Wine Country vin spår, som sträcker sig över mer än 40 miles och omfattar över 23 vingårdar, inklusive 21 Brix i Portland och Merritt Estate i Forest, som båda erbjuder vinprovningar och turer.

båtturer

Chautauqua County största sjö är Chautauqua Lake, med olika båtturer tillgängliga. Segla på sommaren vin, en lyxig yacht eller på Chautauqua Belle, en historisk utomhus ångfartyg erbjudande berättad sightseeing utflykter, och cocktail och middagskryssningar. Lunch och bar service är också tillgängliga. För en mer exklusiv båtupplevelse, erbjuder Summer Wind berättad rundturer varje dag, samt specialkryssningar som Sunset middagskryssningar, helgen frukost kryssningar och avgångar med levande underhållning.

Natur Centers

Läs mer om naturen på ett av Chautauqua läns naturum, såsom Roger Tory Peterson Institute of Natural History ligger i Jamestown, där du kan se olika konst- och naturhistoriska utställningar eller delta i en workshop eller föredrag. Audobon Center och Sanctuary är också i Jamestown. Det finns miles av stigar som slingrar sig genom 600 tunnland bevarade våtmarker, pedagogiska trädgårdar och utställningar med levande djur.


  

Kommentar