Smuts cykelvägar på Oahu, Hawaii

February 14

Smuts cykelvägar på Oahu, Hawaii


För en sådan liten ö, är Oahu smuts cykling terräng oerhört varierade - du zip din cykel över allt från ben torr efter vulkan badlands att tropiska skogar. Lederna passar cyklister som sträcker sig från nybörjare till enduro idrottare expert, så det finns ingen anledning att inte spänna på en hjälm och rulla tillbaka gasreglaget.

Rida Kahuku Motocross Track

Viral video överflöd av högtflygande hijinks på Kahuku Motocross Track. Den grusväg surrar med cyklar som flyger över den naturliga terrängen på motorväg hastigheter skicka motocross våghalsiga högt upp i luften över tornar smuts funktioner. Lyckligtvis behöver besökarna inte sponsras idrottare att ha roligt: ​​Banan är faktiskt lämplig för alla nivåer, vilket gör att även spänningen-söker rank amatörer att prova konstgjorda hoppsan, bordsskivor, tripplar och dubbel. Mycket små ryttare och deras föräldrar kan gå över till på plats peewee spår. På helgerna, förväntar sig publik.

Hitta din egen Trail

Kolla in listan över spår under överinseende av "Na Ala Hele" delstaten Hawaii Leden och Access Program. Na Ala Hele administrerar oasfalterade ledsystem över alla statens öar, att bevara 39 spår på Oahu. En del av dessa - koncentrerat sig på den bergiga, skogsnordvästra sidan av ön - är säsongs explorable via dirt bike. De längsta spår är Mokuleia & Kuaokala Firebreak Roads, som tillsammans täcker mer än 10 miles och ta i fantastisk utsikt över havet. Kontrollera organisationens hemsida för vägar, rådande förhållanden och tillgänglighet.

Ta en rundtur

Om du inte är på humör att flamma din egna spår, koppla upp med Dirt Bike Hawaii, en lokal verksamhet som har ridit Oahu spår i två årtionden och har bidragit till att bygga flera av Na Ala Hele samhälls tillgång spår. DBH erbjuder en dag och två dagars turer för alla nivåer, vilket tvåhjuliga turister över hela ön för att prova terrängen som bäst passar deras förmåga. Alla turer inkluderar cykeluthyrning, skyddsutrustning, cykeltransport mellan spår, gas, snacks och drinkar.

Håll säker och respekt

Oavsett var du rida, stanna på undertecknats lyckades stigar som har underhålls och är avsedda för allmänt bruk. Annat än de faror som är förknippade med bege sig in cliffy djungeln territorium, åtkomstproblem i överflöd. Allmänhetens tillgång till Oahu ledsystemet hänger alltid i en känslig balans mellan behoven hos de statliga och privata markägare, och senare flyttar ofta återkalla åtkomst när privat mark störs av off-trail aktiviteter. Med tanke på säkerhet och bevarande spår öppna för framtida cyklister, är det viktigt att respektera angivna vägar.


  

Kommentar