Söt och korta Celebrity frisyrer

February 28

Kvinnor bär korta frisyrer för en mängd olika skäl. Många gånger en kvinna söker en dramatisk förändring och skära bort långt hår till en kortare stil kan vara befriande. Att avgöra vilka nedskärningar ser bäst baserat på din personlighet och ansiktsform, kan du studera kändis frisyrer. Dessa bilder kommer att ge dig en god uppfattning om de olika korta frisyrer finns och hur du kan styla varje skär.

Boy Short Cut

Pojken cut är en av de mest dramatiska korta frisyrer för kvinnor och har burits av flera kändisar. Hår kortklippt i ryggen med en liten längd kvar vid fronten, är det möjligt att sopa håret åt sidan eller helt slick håret tillbaka. Kändisar som har en pixie cut eller burit snittet i det förflutna inkluderar Emma Watson, Natalie Portman, Keira Knightley, Alyssa Milano och sångaren Pink.

Bob

Bob är en kort frisyr med ändar som vanligtvis låg någonstans från öronen till hakan. Särskilt asymmetriska bobs har blivit mycket populära, med en sida av hår kvar längre än den andra. Klassiska bobs är de i vilka båda sidor är lika långa, den senaste frisyr för Jessica Alba eller Jessica Simpson är exempel.

Lugg

En genväg med lugg är bäst för dem som vill täcka pannan på grund av djupa linjer eller bara en hög panna. En bob kan vara mycket kort eller behålla en viss längd. Bangs kan vara rakt på sak och hänga ögonbrynen eller lång och svepte åt sidan. Bangs är ett bra sätt att framhäva dina ögon. Kändisar som har lekte korta frisyrer med lugg inkluderar Paris Hilton, Rihanna, Katie Holmes och Agyness Deyn.

Layered Short Cut

En skiktad genväg fungerar bra för dem med fint hår som vill lägga till djup och volym. Den korta lager cut är bäst för personer med rakt hår; de med mycket tjockt eller lockigt hår måste vara försiktig så korta lager nedskärningar kan göra ditt hår ser svullet. Längden av snitt kan variera och kommer att bero på individens ansikte form. Några exempel på kändisar som har burit korta lager frisyr inkluderar Meg Ryan, Halle Berry, Victoria Beckham och Elisha Cuthbert.


  

Kommentar