Hur konvertera vanliga recept för en Slow Cooker

February 13

Hur konvertera vanliga recept för en Slow Cooker


Det finns goda skäl för att dra ut det långsamma spis från skåpet och ge den en framträdande plats på köksbänken. Oavsett om du är borta från hemmet hela dagen arbetar eller om du helt enkelt föredrar att fixa kvällsmat och glömma det medan du är hemma, är en långsam spis det perfekta sättet att åstadkomma detta. Om du letar efter bra långsam spis recept, leta efter något annat än de recept som du redan använder i många fall. Du kan lyckas konvertera vanliga recept för en långsam spis med stor framgång.

Instruktioner

1 Minska den totala mängden vätska i en vanlig recept med ½ kopp till en kopp. Om mer än en typ av vätska kallas för i receptet, minska varje belopp motsvara ett totalt ½ till 1 kopp vätska.

2 Justera hur du säsongen när du konverterar en vanlig recept till en långsam recept spis. När du använder torkade kryddor och örter, använd halva beloppet kallas i den vanliga recept. När du använder färska örter, lägga till samma belopp, förutom vänta med att lägga till dem till en timme innan receptet är klar. Tillsätt salt och peppar en timme innan receptet är klar. också.

3 Räkna ut tillagningstiden. En vanlig recept som ska ta en timme att laga mat på stovetop eller i ugnen tar ungefär sex till åtta timmar att laga mat på låg i den långsamma spis. Samma recept tar cirka fyra timmar att laga mat på hög i den långsamma spis.

4 Titta på ett recept noga när du konverterar det för första gången i den långsamma spis. Justera den mängd vätska genom att tillsätta mer eller ta bort några som behövs. Var noga med att inte KOKA recept samt och kontrollera dem ofta under de sista två timmarna av matlagning.

Tips

  • Bestäm vilken temperatur som krävs för den typ av kött du lagar mat och använda en omedelbar läsa termometer för att testa för doneness om du matlagning kött.
  • En allmän tumregel är att laga 2 lbs. benfritt kött för sex timmar på låg eller fyra timmar på hög.

  

Kommentar