Black & Yellow ormar i South Carolina

March 2

Black & Yellow ormar i South Carolina


Ormar sätta skräck i hjärtat av många, men de flesta av de 42 arter av ormar som finns i South Carolina är ofarliga, och bara bara sex arter är giftiga. Av dessa har endast korall orm särskiljande svart och gula markeringar längs kroppen. Av naturen, inte ormar inte söka upp människor eller bebodda områden och är oftast helt ofarliga och bara bita i självförsvar. Med utbyggnaden av städer och förorter i orm livsmiljö, många människor kommer i kontakt med ormar i sina dagliga liv. Savannah River och ekologi Laboratory råder människor att alltid hålla ett säkert avstånd från ormar, och aldrig försöka att hantera eller döda dem.

Östra Ribbon Snake

Östra band Ormar (Thamnophis sauritus) är långa, tunna ormar, som har en svart kropp och två tunna gula ränder på sidorna och en på baksidan. I genomsnitt är längden på ormen 16 till 28 inches. Magen av ormen är ljusgul till färgen. Östra band ormar är inte giftiga och att leva med sjöar, myrar och kärr salt. Vanligast kan hittas i Piemonte och kustslätten områden i staten. Två underarter i östra bandet ormen bebor också South Carolina, Thamnophis sauritus sauritus och Thamnophis sauritus sackenii.

Eastern Coral Snake

Östra korall ormar (Micrurus Fulvius) är giftiga ormar som jagar andra ormar och ödlor. De kan bli upp till 4 fot i längd och har distinkta svarta, gula och röda ringar. Ormen inte lätt att upptäcka, eftersom det tenderar att merparten av sin tid under jord. Detta har bidragit till att ormen att bli vanligare i förorterna, eftersom det endast vanligtvis kan upptäckas under våren och hösten. Östra korall ormar föredrar lövträd och tall och skrubba ek sand kullar som deras bostadsområden. Detta är den enda typ av östliga arter av orm som har två framtänder i munnen.

östra Kingsnake

Östra kung ormar (lampropeltis getula) har svarta kroppar och gula kedjelänk ränder längs ryggen och sidorna. De har en blank och smidig utseende. De anses stora ormar med längder på 36 till 48 inches och är inte giftig. Vanligen ormen är även hänvisad till som en kedja kung orm, på grund av mönstret längs dess kropp. Östra kung ormar bebor alla områden i South Carolina. De bor i många områden, såsom träsk, våtmarker, och även städer. De äter ödlor, fåglar och gnagare och tämja lätt. Det är inte ovanligt att hitta östra kung ormar som husdjur.

Ringneck Snake

Ringneck ormar (Diadophis punctatus) har mörka kroppar och en gul ring runt sin hals. Ormarna organ har också en gul undersida. Anses en liten ormar, kan deras kroppar växa upp till 25 inches i längd. Ringneck ormar föredrar skogsområden och är inte giftig. De föredrar också att gömma sig under stenar. För livsmedel, de jagar ödlor, amfibier och andra ormar. Denna typ av orm är mycket vanligt i Piemonte och kustslättområden. Ringneck ormar tillbringar större delen av sina liv under jord, men gör ytan, speciellt på natten.


  

Kommentar