Hur man blir en fosterförälder till en hund i tjänste- hund Program

February 16

Terapi hundar används i vårt samhälle för uppgifter som att hjälpa synskadade, som en lugnande närvaro som bidrar till att minska stress och motivera barn att läsa. Det finns flera terapi och stöd hundorganisationer över hela USA som är beroende av frivilliga att bidra till att höja valparna och främja dem tills de är gamla nog att göra sitt "jobb". Det kan vara en mycket givande erfarenhet för att bli en fosterförälder till en hund i ett serviceprogram.

Instruktioner

1 Forskning servicehund program i ditt område genom att söka på Internet eller gå till webbplatsen för assistanshundar av amerikansk Incorporated att hitta namnen på ansedda ideella organisationer. Dessa organisationer samordna frivilliga och hundar som kommer att bli terapihundar för blinda eller andra typer av program. De flesta organisationer letar efter folk ägnar tillräckligt för att höja en valp tills hundarna är nästan två år gammal. De flesta volontärer har hunden för nio månader till ett år.

2 Kontrollera din valda organisation för att hitta de särskilda kvalifikationer, fundamenta och ekonomiska krav som främjar en hund i ditt område.

3 Bestäm om du kan göra ett åtagande. Foster kvalifikationer kommer att variera mellan organisationer över hela landet, men i allmänhet en fosterförälder bör vara beredd på en nio månaders tid engagemang och ca 20 minuter avsatt dagligen för att träna hunden. Förutom den grundläggande utbildningen, måste du kunna ta din hund till en ledarhund eller terapi hundträning klass varje vecka.

4 Tänk på finansiellt åtagande, som normalt omfattar diverse förnödenheter såsom leksaker, ben och godsaker. Typiskt fosterföräldrar är försedda med mat och förnödenheter såsom en låda och koppel. De flesta organisationer tar också hand om hundens veterinär behov.

5 Fråga dig själv om du kommer att kunna ge hunden när den är redo att bli en servicehund. För att bli en fosterförälder till en hund i programmet, måste du vara beredd att ge hunden i slutet av hundens vistelse. För de flesta människor, är detta en av vägspärrarna till att delta. Men många fosterföräldrar säger att det är lätt att låta hundarna gå när de ser hur bra de kommer att vara till sina nya ägare. De tjänstehundar berika och förbättra livet för dem som de hjälper och fosterföräldrar känner verkligen belönas när de ser hur de har bidragit.

6 Kontakta ledarhund organisation och fylla i en ansökan om du är kvalificerad och beredd att bli en fosterförälder för en ledarhund. Organisationen kommer att kontakta dig och se till att eventuella ytterligare krav, såsom en intervju för att fastställa huruvida du är en bra passform för organisationen.


  

Kommentar