Hemlagad Horsefly Repellent

February 18

Hemlagad Horsefly Repellent


Häst flyga repellent används för att hålla alla typer av flugor från att landa på och bita hästen. Bland dessa typer av flugor är broms, en stor fluga som kan bli upp till en tum i längd. Bettet från en horsefly kan genomborra en hästs hud och dra blod, vilket lämnar kliande såren på hästens köttet. Att köpa en fluga Resistance att avvärja horseflies är en möjlig lösning; dock, är hemlagad flyga avvisande lika effektivt utan kemikalier. Med bara några enkla leveranser kan du göra en hemmagjord horsefly repellent i mindre än 10 minuter.

Instruktioner

1 Blanda vinäger och vatten tillsammans i bunke med hjälp av sked. Endast ett fåtal sekunders omrörning behövs för att blanda de två tillsammans fullständigt.

2 Tillsätt eukalyptusolja i vattnet och vinäger blandningen och rör om tills oljan har blandas ordentligt i vattnet.

3 Häll blandningen från blandningsskålen i sprayflaska med hjälp av tratten för att undvika spill. Tätt säkra toppen av sprayflaskan, så att ingen blandning läcker ut.

4 Skaka sprayflaska för att säkerställa ingredienserna blandas grundligt och applicera ett jämnt lager på hästen.

5 Upprepa detta vid behov, skaka sprayflaskan före varje användning för att åter blanda ingredienserna. Ansökan en till två gånger om dagen kommer vanligtvis att räcka.

Tips

  • Om flugor fortsätta att bita din häst, överväga att använda en kommersiell fluga Resistance istället.

  

Kommentar