Hur man gör en Läderarmband

June 11

Hur man gör en Läderarmband


Att göra en läderarmband är snabbt, enkelt och roligt. Råvarorna är nästan säkert rätt till hands, och de verktyg som behövs för att slutföra jobbet kan vara vad som helst är runt huset. Gör så många armband som önskas för att komplettera olika stilar av kläder eller typer av tillfällen. Använd material runt huset för att dekorera armbandet eller investera i några grundläggande läder hantverk verktyg som en uppsättning awls, stansar och skär. Läder armband betyder mycket för mottagaren när de ges som gåvor, eftersom de är handgjorda och kan vara utformad för att passa personligheten hos den person som ska ta emot det.

Instruktioner

1 Leta efter gamla läderbälten i garderober och runt huset. Nästan alla bälte av läder kommer att göra. Bandet kan vara färgad eller har en design som redan finns på den. I själva verket kommer vävda bälten eller unika bälten göra det bästa sätt uttalande.

2 Rita en grundläggande design för armbandet på en bit papper. Dekorationer eller ändringar kan läggas till som armbandet görs eller över en tidsperiod. Dekorationer kan tillsättas för att beteckna olika tillfällen eller händelser.

3 Linda remmen runt handleden, använd en penna för att markera platsen där den möter, och lägga till ytterligare 1 1/2 inches så armbandet kommer inte att vara alltför snäv.

4 Använd en kniv eller tunga sax för att klippa lädret. Varje bälte bör ge åtminstone tre armband.

5 Skär tre smala strängar av läder tre inches lång för varje armband görs. Dessa strängar kommer att fungera som de band som håller armbandet runt handleden.

6 Använd en borrmaskin att slå tre 3/4-tums hål i vardera änden av läderarmband, 1/2 tum från varje ände. Bara sträng lädret trådar genom hålen i vardera änden av armbandet och knyt en dekorativ knut för att fästa armband till handleden.

7 Dekorera armbandet genom etsning eller stansning mönster i läder; ställa reglar eller rhinestones i ett dekorativt mönster; eller sy mönster med tunga färgad tråd. Lädret kan färgas i olika färger eller dekorerade i en rad olika sätt att uttrycka bärarens personlighet. Alla dekorationer och fler finns på hobby och hantverk butiker.

Tips

  • När du sätter dubbar eller snaps, använd Juvelerare Skin Guard, tillgänglig från smycken butiker, eller genomskinligt nagellack att måla över metallen och skydda huden mot allergiska reaktioner.
  • Vid användning av läder färgämnen, göra vissa färgen är permanent och kommer inte fläckar huden eller kläderna om armbandet blir våt.
  • När du använder en kniv för att skära läder, placera lädret på en skärbräda och tryck rakt ner med kniven.

  

Kommentar