Var man får tag Mode Clogs för tonåringar

September 24

Träskor har tagit många former under sina år i modevärlden. Det var en gång en neutral och utilitaristisk stil har nu lik av skyhöga klackar, intrikata remmar och dubbade detaljer. Det är en typ av träsko för varje smak, budget och tillfälle. De är ofta med i teen mode ledare, lägga vintageväderkorn till en titt. För tonåring på jakt efter vissa träskor av sin egen, kan skorna köpas från en mängd olika återförsäljare, och är tillgängliga oavsett var du befinner dig.

tappning Handla

Autentiska vintage träskor kan ofta hittas på vintage och second hand butiker. Medan lager varierar, träskor från 1970-talet är en mycket eftertraktade objekt och vintage återförsäljare är alltid på utkik efter sådana klassiska objekt som förkroppsligar aktuella trender. En fördel med att köpa vintage, är att de har stått emot tidens tand och är vanligtvis mer hög kvalitet än moderna versioner. Om du hittar ett par av vintage träskor som inte passar din smak designmässigt, överväga att anpassa dem själv med material som sko färg, nitar eller andra utsmyckningar från ett hantverk butik.

Uppkopplad

Online marknadsplatser är fyllda med träskor, nya och gamla. Om du känner för en budgivning krig, gör en sökning för veteran träskor på en auktionssida, som eBay. Många auktion säljare säljer även moderna träskor som finns tillgängliga för omedelbar köp. Använd nyckelord för att begränsa din sökning; skriva i färg, stil och ålder täppa du letar efter. Du kan också ändra sökinställningar för att passa din budget. Etsy är en annan online hotspot, med vintage och handgjorda säljare. Sök efter träskor upp för omedelbar inköp, eller begära en skräddarsydd par träskor från en sko maker.

Department och Skoaffärer

Avdelning och skoaffärer bär ganska ofta träskor, med stilar förändras med årstiderna. Butiker kommer att lagra den största variationen av träskor i början av våren, för att passa övergångs säsongen och förbereda för sommaren. Tillgängliga färger beror vanligtvis på den nuvarande trenden prognos. Viss variation av täppa stil kan vanligtvis hittas, vare sig det Mary Jane, staplade plattform, kikade tå eller klassisk stängd tå stil.

Lokal offentlig marknad

Lokala marknader är ett bra ställe att hitta lokala och oberoende återförsäljare, och visa deras ta på aktuella trender. Många städer kommer att hålla någon form av en marknad, det är en loppmarknad eller mode specifik marknad. Privata vintage och kläder säljare är ofta de första att ställa upp butiken eftersom det hjälper dem att nå dem brinner lokala företag. Lokala företag som arbetar på sändning eller skapa sina egna skor kan vara närvarande och tillgängliga att tala med om tillgången till träskor. Detta ger dig möjlighet att tala ett på en till återförsäljaren, som gör det möjligt för dem att hålla dig i åtanke när träskor komma in eller kanske skapa en specialitet par.


  

Kommentar