Vad går bra med biffar?

October 26

Biffar är bra att kasta på en grill. Många kommer att intyga att det inte finns något lika välsmakande som en stor, tjock, fräsande biff. Medan livsmedels trender kommer och går, är fortfarande en säker: amerikansk kärlek en god biff. Vad som har förändrats är hur biff är beredd och vad följer en god biff.

marinader

Medan en saftig biff är helt tillfredsställande, lägger en god marinad mycket smak till biff. Soja, Worcestershire sås, öl, rött vin, kommer italiensk dressing och kött gnuggar lägga till en fin touch till varje biff.

pålägg

Förutom svamp, lök och paprika, kan smaksatt smör förvandla en vanlig biff i en överseende. Alternativen är Gorgonzola smör, bourbon smör, örtsmör och tryffelsmör.

salsa

En biff kvävd med salsa är utmärkt och annorlunda. Beredd salsa, papaya salsa, och salsa verde gör utmärkta pålägg.

Potatis & Onion Rings

En fluffig bakad potatis är perfekt sida att servera med en biff. Top med smör, gräddfil, bacon bitar eller bara salt och peppar. Andra favoriter är steak frites, shoestring potatis och lökringar.

bifftomater

Tjockt skivade bifftomater med söt lök och Blåmögelost krutonger gör en stor sida för biff. Säsong tomater med basilika, salt, peppar och olivolja.

Gröna bönor

Perfekt förberedda och rutinerade gröna bönor går bra med biff. De kan serveras med bara en skvätt salt och peppar eller klädd med pekannötter, ädelost eller grädde såser.


  

Kommentar