Top Parfym för Män 2009

February 6

Enligt den brittiska Fragrance Foundation, marknaden för manliga grooming produkter ökade med 900 procent under det senaste decenniet, som vi observerat uppkomsten av "metrosexuell" man. Som män blir alltmer engagerade i mode och skönhet industrin, i vetskap de bästa dofter blir allt viktigare också. Under 2009 var doften marknaden översvämmas av herr cologne.

Enligt experterna ...

USA Fragrance Foundation värd en röd matta händelse den 28 maj 2009 i New York, där det meddelade de herrparfymer av året baserat på organisationens kompetens på marknaden. På tredje plats kom "Burberry the Beat för Män" av P & G Prestige produkter, valda för sin rökiga och träig doft som har inslag av läder och peppar. "McGraw" av Tim McGraw var tvåan doft, känd för sin valuta för pengarna och iögonfallande förpackning. I första hand var "I Am King" av Sean John, tack vare sin unika blandning av champagne och citrus dofter, vilket ger en ren och fräsch effekt.

Enligt Återförsäljare ...

Fragr är en internationell online doft återförsäljare. Under 2009, dess storsäljande män doft var "Cool Water" av Davidoff, gynnade för sin färska och skarpa aromer av mynta och iris. Den andra bestseller var "Paul Sebastian" av Paul Sebastian, en klassisk maskulin doft som har stått sig genom tiderna sedan den lanserades 1979. Tredje i Fragrance X: s toppsäljare var "Lagerfield" av Karl Lagerfeld, känd för sin kombination av varma krydda och tobak dofter.

Enligt konsument ...

Män livsstil portal och konsumentforum, Fråga män, delat in sina bästa dofter för 2009 enligt tillfälle att varje ska bäras för. För formella evenemang, Kenzo av Tokyo kom överst på grund av dess moderna blandning av japanska dofter såsom ingefära, citron och grönt te. På en dag-natt, Fråga Män sätta Capri Orange av Acqui Di Parma som de bästa män doft av året, som beskriver det som en blandning av italienska citrusfrukter, karamell och mysk. Fråga Män Bäst 2009 doft att bära på kontoret var 212 av Caroline Herrera, dubbad som en sofistikerad och elegant blandning av vedartade dofter och citrusfrukter.


  

Kommentar