Dinovite för katter

May 22

Dinovite är ett kosttillskott som stöd i kontrollen av feline allergier. Feline allergier orsaka klåda och repor och kan leda till ytterligare hälsoproblem för din katt. Dinovite bidrar till att minska spridning och hjälpmedel för att återställa kattens frisk päls. Dinovite Feline är en helt naturlig tillägg som ger matsmältningsenzymer, mikrobiella och näringsämnen för att hjälpa till att hålla din katt frisk både inom och utanför. Katter behöver aminosyror, fettsyror och zink för frisk hud och päls, och Dinovite ger dessa näringsämnen.

develope~~POS=TRUNC

Efter år av försök utan framgång att behandla hudtillstånd påverkar hans husdjur, Ed Lukacevi, Kentucky bonde och hunduppfödare / tränare, satte igång att utveckla sin egen form av näringstillskott. Han ansåg att många av hans husdjur hudproblem var resultatet av dålig kost, så han började experimentera med olika näringsämnen, mineraler och enzymer. Han studerade nutrition och experimenterade på sina egna husdjur tills han kom upp med en formel som fungerade. Hans formulering användes på husdjur av familj och vänner, och efter att ha sett förbättringar djurets hud och päls, bestämde han sig för att börja sälja Dinovite nätet så att alla sällskapsdjur kan ha nytta av detta kosttillskott.

Avstånd

Dinovite är ett kosttillskott som läggs till din katts mat. Sedan ändra en katts diet kan ge magbesvär; Det rekommenderas att när du ändrar en katts diet du göra det gradvis.

Den föreslagna mängden tillägg för en 10 pund katt är en matsked av Dinovite per dag läggs till sin mat. Med början på dag ett till dag tre, tillsätt 1/4 matsked till din katts vanlig mat; på dag fyra till dag sju ökning till halv matsked; dag åtta till 11 foder 3/4 matsked, och från dag 12 mata hela matsked. Detta belopp bör fördelas mellan antalet måltider per dag. Om utfodring torrfoder, lägga till ett par teskedar varmt vatten för att hjälpa belägga kibble med tillägget; om utfodring våt mat, kan du blanda tillägget rätt i.

Katter är starkt beroende av sitt luktsinne för att äta. Katter kommer inte att äta vad de kan inte lukta eller vad luktar illa. Om din katt reagerar negativt på tillägget, kan du behöva införa tillägget ännu mer gradvis än vad som beskrivs ovan.

Var man får tag

Dinovite Feline säljs online på Dinovitefeline.com och K-9healthsolutions.com. Den levereras i en 3 pint burk och finns även i fallet. Då produkten blir mer populärt, titta på det på healthyplanetrx.com, som för närvarande bär Dinovite Canine.

Dinovite bär en full pengarna tillbaka garanti. Det föreslås att du matar din katt tillägget för 90 dagar. Om du inte är nöjd med resultatet kan du returnera Dinovite till tillverkaren för en full återbetalning inom 180 dagar efter ursprungliga köpet.

Tidsram

Även om varje katt kommer att reagera olika på Dinovite är det rekommenderat att du använder tillägget för en full 90 dagar för att se hela fördelar. Följ den föreslagna matarmängden för din katts storlek.

ingredienser

Dinovite görs med alla naturliga ingredienser: Kycklingmjöl, torkad kelp, jästkultur, stabiliserat riskli, laxolja, spraytorkat kycklinglever, äggprodukter, fruktooligosackarid, zink metionin komplex, kiselgur, montmorillonitlera, Yucca Schidigera extrakt, Aspergillus oryzae jäsningsprodukten uttorkad, Aspergillus niger fermentationsprodukt uttorkad, Lactobacillus acidophilus fermentationsprodukt uttorkad, Lactobacillus casei fermentationsprodukt uttorkad, Bifidobacterium thermophilum fermentationsprodukt uttorkad, Enterococcus faecium fermentationsprodukt uttorkad.

Om din katt är allergisk mot någon av dessa ingredienser, rådfråga din veterinär före användning.


  

Kommentar