Billiga resor till Toscana för fågelskådning

July 31

Billiga resor till Toscana för fågelskådning


Italien är ofta förbises av birders som en destination för fågelskådning resor på grund av missuppfattningen att Italien är fria från fåglar. Fågelskådning kanske inte så lätt i Italien som i andra europeiska länder som Frankrike eller Spanien, men fågelskådning är en framväxande trend i Italien, särskilt i det öppna landskapet i Toscana. En mängd olika sångare, buntings, Lanners, falkar och rapphöns är vanliga, och många reserver och våtmarker erbjuder massor av fynd för äventyr birder. För det bästa värdet på din resa fågelskådning till Toscana, undvika jaktsäsongen (höst), när lokala fåglar tenderar att hålla utom synhåll.

Det är en grön Green World

Billiga resor till Toscana för fågelskådning

Vistas i ett hem eller hus i en liten by ger dig en äkta italiensk upplevelse.

Planera din egen fågelskådning resa genom att välja boende på en plats som är gynnsam för fågelskådning, sedan koppla av och utforska de böljande kullar och naturliga miljöer som omger dig. Det är en Grön World erbjuder platser att bo på en rimlig takt (från så lite som 16 euro per natt på gårds vistelser eller upp till 135 euro per natt på hotell, i september 2010) för miljömedvetna med en förkärlek för avslappning. Arenor varierar från hotell till lantgårdar till slott, alla med en mängd olika aktiviteter, många betona fågelskådning. Försök Fattoria Barbialla Nuova eller Podere La Casellina att uppleva Toscanas givmilda naturen på en lugn, hem-stil takt medan du följa de lokala fågellivet.

Det är en grön Green World
296 Sandycombe Rd, KEW
Richmond, Surrey, TW9 3NG
Storbritannien
(01) 475-127.578
itsagreengreenworld.com

la Lucertola

Billiga resor till Toscana för fågelskådning

Fåglar fladdrar fram och tillbaka i de skogsområden i Toscana, särskilt i skyddade miljöer som Torre del Lago.

Ett annat prisvärt alternativ för toskanska fågelskådare är La Lucertola, ett par bondgårdar i närheten av Pisa. Det ligger ca 20 minuter från Pisa eller Lucca, och varje stuga är bekvämt beläget nära vandringsleder. Fåglar såsom ormvråk, hökar, duvor, svalor, Montague s kärrhök, tornfalkar, kattugglor, gransångare, Stonechat, steglitsor, Redwings, sångare, svarthätta, gyllene Orioles och firecrests kan ses från bondgårdar om du vill bo nära. Eller vågar de fem miles till Torre del Lago, en lugn plats perfekt för fågelskådare. Vistas på La Lucertola garanterar ingen brist på fågelskådning eller andra aktiviteter som ridning, stranden resor eller besöka kulturskatter i Pisa, Lucca och Florens.

la Lucertola
Via di Cavina 14, Pugnano
56017 San Giuliano Terme
Pisa, Toscana, Italien
39-346-322-3021
lucertola.info

välsmakande Tuscany

Billiga resor till Toscana för fågelskådning

Tasty Tuscany ger birders en chans att njuta av alla aspekter av den italienska kulturen, särskilt dess kulinariska läckerheter.

För en giltig Tuscany getaway i rimlig takt, överväga ombordstigning med en lokal toskanska familj. Denna kurs är inte för blyg birder, som ombord med en familj sjunker du i sociala interaktioner med lokalbefolkningen nästan omedelbart. Företag som specialiserar sig toskanska semester familj-stil är stolta över gästfrihet. Ett sådant företag, Tasty Tuscany, erbjuder mat och husrum med valfria aktiviteter som konstrundor, vandring, matlagningskurser och fågelskådning, alla organiserade av invånarna Pat och Paolo, som tillgodose deras houseguests (max 12 i huset på en gång) för så lite som 70 euro per dag eller 420 € per vecka. Detta är en enkel och avskalad semester för birder vill spara. Tasty Tuscany hemmabas Palaia är en liten medeltida stad 45 minuter från Pisa eller Florens; bara en timme från Lucca, Siena, eller Chianti, och 90 minuter från Cinque Terre, Montalcino, eller Pienza.

välsmakande Tuscany
AGLIATI 123
56036
Pisa, Italien
(+39) 0587-622 186
eller (39) 335-569 5678
tastytuscany.com

Tuscany Kultur helgdagar

Billiga resor till Toscana för fågelskådning

Undan typisk turist scenen med skräddarsydda äventyr i pittoreska byar.

Kreativa, anpassade semester är specialitet Toscana kulturella helgdagar. Företaget arrangerar semester för alla smaker i den italienska landsbygden, med aktiviteter förutom fågelskådning, som konstutställningar, målarkurser, mat och vinprovning. Du kan dra nytta av deras expertis för att planera din hela resan - inklusive boende - eller bara planera en fågelskådning utflykt. De påstår sig vara experter på att planera utflykter och ta kreativa turister "off the beaten track." Fågelskådare tas oftast till floden Tibern och sjön Montedoglio.

Tuscany Kultur helgdagar
Corso Matteotti 31
Anghiari
AR 52031
Italien
0575-788-152

Femtio Old Mill Rd
Markplan B, Suite 1
Oakville, Ontario
L6J 7WI
kanada
tuscanyculturalholidays.com

Hemliga Toscana Walk

Billiga resor till Toscana för fågelskådning

De gröna träd prickade kullarna i toskanska landskapet är en perfekt, lugn miljö för en mängd olika fågelarter.

En walking semester i Toscana för måttligt aktiv birder som vill göra mer än bara fågelskådning, är Headwater Secret Toscana Walk en åtta dagars all inclusive tur genom den toskanska landsbygden. Resenärer kan boka flyg samtidigt, eller hitta sin egen flygresor. Alla frukostar, sex picknick och alla kväll måltider ingår, tillsammans med turer som avslöjar den lokala kulturen, en lokal representant vägleda små grupper genom vinprovning, konstrundor och utflykter. Ett trevligt sätt att undvika besväret att planera din egen resa. Ofta kombinerar kostnader i ett paket som Headwater s kan spara tid och pengar.

headwater
I samarbete med Breakaway Adventures
328 Bridge Pass
Mount Pleasant, SC 29464
usa
800-567-6286
843-856-9771
headwater.com
breakaway-adventures.com

Birdingpal

Birdingpal ger en värdefull resurs för den äventyrliga, utgående birder. Om du planera din egen resa eller har en dag att spendera utanför dina organiserade turer, kontakta en volontär Birdingpal kontakt som bor i Toscana för att visa dig lay mark och hjälpa dig hitta de bästa fågelskådning platser endast kända för riktiga lokalbefolkningen. Birdingpal kontakter inte betalt för sina tjänster, men de uppskattar gåvor och artighet från sina kolleger birders. De gillar att interagera med människor med liknande passioner. Kontakter listas på Birdingpal webbplats enligt region och de språk de talar.

Birdingpal
birdingpal.org/Italy.htm


  

Kommentar