Hur bli av loppor och fästingar Naturligtvis med Neem Oil Shampoo

March 24

Hur bli av loppor och fästingar Naturligtvis med Neem Oil Shampoo


Att bli av loppor och fästingar naturligtvis med Neem olja schampo är ett av de mest effektiva och säkra sätt att stöta bort och döda loppor på ett husdjur. Denna olja används i många loppor och fästing schampo på grund av säkerheten i att använda den på ditt husdjur, lugnande fördelar det har på huden, och glans det innebär för pälsen. Neem olja är för den som söker ett naturligt förhållningssätt till loppor och fästingar.

Instruktioner

1 Inköp Neem olja schampo med Neem olja i den. Det finns hälsokostbutiker i nästan varje stad som säljer Neem oljeprodukter på grund av sin popularitet och säkerhet. Det är också tillgängligt på många webbplatser. Välj schampo för människor eller husdjur eftersom det är säkert för båda eller du kan köpa oljan själv och sätta några droppar i djurets schampo. Det finns också naturliga recept på Internet för att göra schampo för ett husdjur.

2 Bada ditt husdjur. Se till att du har en handduk eller handdukar beroende på storleken på ditt husdjur, tvättlapp eller svamp, bomullstussar, en matta i badkaret eller behållare där du badar honom, ett koppel om han inte stanna kvar mycket väl och schampo . Bära gamla kläder som du kommer att få besprutas när din hund skakar.

Katter är inte förtjust i rinnande vatten och kan göra bättre med ett badkar eller stor kastrull full av vatten med ett stort glas eller kanna att skölja honom med. Bära långa ärmar för att undvika repor på bara armar när han blir rädd och lugn för att lugna honom under badet.

Applicera en liten olivolja eller kokosolja runt ditt husdjur ögon för att hålla tvål från irriterande dem. Blöt pälsen noggrant.

Tvätta ansiktet med en ren handduk först för att undvika att få tvål i ögonen och sedan gnida schampo i den våta pälsen från huvudet ner och försiktigt massera det i hela kroppen. Låt schampot sitta på pälsen i ca 10 minuter för att låta den fungera på smuts och loppor och skölj tills vattnet ser klart.

Ge ditt husdjur rummet att skaka innan du tar bort honom från badkaret för att undvika en blötläggning.

3 Torka och borsta ut ditt husdjur. Om ditt husdjur är okej med en hårtork och fortsätt sedan att föna pälsen på en sval inställning tills något torrt. Använd ett koppel och låta honom få van vid ljudet och hålla torken på ett avstånd för att undvika att skrämma honom. Använda bomullstussar eller en ren tvättlapp för att torka ut öronen för att undvika en infektion i dem.

Försiktigt borsta eller kamma ut pälsen och hålla ditt husdjur ur utkast tills den är helt torr. För att upprätthålla loppor, använd en Neem olja husdjur spray eller gnida några Neem olja i dina händer med vissa olivolja eller kokosolja och gnugga genom ditt husdjur päls varje vecka för att upprätthålla loppor och fästing förebyggande.

Tips

  • Se till att vattnet är bara något varmt som djur kan tolerera svalare temps än människor.
  • Gravida kvinnor bör inte inta Neem produkter.

  

Kommentar