Offentliga stränder nära Belize Nära kryssningsfartyg

January 28

Offentliga stränder nära Belize Nära kryssningsfartyg


Belize, som ligger mellan Guatemala och Mexiko, är en populär kryssningsdestination för resor i västra Karibien. På grund av de grunda vattnen utanför kostnaden för Belize City, kryssningsfartyg lägger till i djupare vatten och använd anbud för att transportera gäster till stranden. Även om det finns några stränder på Belize fastlandet, avlägsna öar som kallas cayes, erbjuder flera alternativ för stranden utflykter.

Caye Caulker

Caye Caulker är en 15-minuters flygning eller 30 minuters vatten taxi från Belize City. Caye har en vit sandstrand och är bara en mil från barriärrevet. Parollen om ön är "gå långsamt", och det är det bästa valet för en strand upplevelse om du är bara i hamn under en kort tidsperiod.

St Georges Caye

St Georges Caye - platsen för en strid mellan brittiska och spanska trupper över territorium Belize - ligger nio miles från Belize City. En moon-formade korallö, St Georges Caye prunkar en vit sandstrand och möjlighet att engagera sig i land och vattensporter.

Bortom Sand

Överraskande, inte Belize inte har så många offentliga stränder som andra tropiska destinationer, men massor av aktiviteter finns tillgängliga för dem som vill njuta av Karibien. Belize är känd för dykning längs dess barriärrev och atoller som omger den. Kajakpaddling genom mangrove ger ofta glimtar av manater och snorkling kan besökare se marina livet på nära håll.


  

Kommentar