Hur man använder Bare Escentuals utvilad

January 30

Bare Escentuals fortsätter att leda marknaden för mineral make-up. Även om det finns andra framgångsrika mineral varumärken som finns tillgängliga idag, få har omfattningen av produkter som tillhandahålls av Bare Escentuals. Det finns en god anledning till det. BE är väl känt för att lyssna på sina kunder. Många av deras nya produkter är ett direkt resultat av de behov och önskemål som uttrycks av dessa konsumenter. Ett sådant märk exempel är den produkt som kallas utvilad. Den utvecklades för att hjälpa dem som så desperat behövs deras ögon att se pigg och levande trots en annan sömnlös natt. Medan utvilad utvecklades som ett öga vitmedel, åstadkommer det mycket mer än så. Denna underbara produkt kan användas ett antal olika sätt.

Instruktioner

En noggrant rengöra huden innan du använder någon Bare Escentuals produkt. Använda befintliga rengöringsprodukter, eller välj ett från BE linjen, följa instruktionerna för den produkt som används. Skölj och torka innan vi går vidare till nästa steg.

2 Applicera hudvårdsprodukter för ögat om så önskas. Vara säker på att produkten absorberas innan utvilad.

3 Doppa en eyeliner borste lätt in utvilad. Doppa en bit av produkten på insidan ögonvrån. Det kommer att bidra till att lätta och ljusare hela ögat. Badda den på utsidan ögonvrån att bringa ljus till det område, som ofta tenderar att se lite dyster och tvättas ut.

4 Använd utvilad som en ögonskugga bas. Snurra en concealer borste i produkten för att samla den djupt in i borsten. Tryck på överskottet ut i produkt locket. Lätt borsta utvilad över locket av ögat upp till brynbenet. Sedan gäller ögonskugga enligt önskemål.

5 Pensla en ögonfrans borste över överskottet produkt som tappades i produktens lock. Sedan borsta mikroniserade pulver på ögonfransarna. Det kommer att fungera som en bas produkt för att hjälpa mascara följa fransarna. Som en positiv bieffekt, kommer det att tjockna och något förlänga ögonfransarna.

6 Doppa en concealer borste i utvilad, och tillämpa den på några fläckar som inte är lätta att omfattas. Det kan vara nödvändigt att dutta två eller tre skikt på fläck före täckning är klar.

7 Använd utvilad som en highlighter. Borsta över kindbenen för att få dem att se bättre definierade. Tillämpas på vardera sidan av näsan för att skulptera den efter önskemål. Borsta längs vardera sidan av ansiktet för att ljusna den totala ansiktshalvan.

8 Blanda väl utvilad in med någon Bare Escentuals ögonskugga för att uppnå en ljusare, klarare nyans som valts. Ett annat alternativ är att borsta produkten under ögonskugga för en markerad effekt.

9 Blanda väl utvilad med Bare Minerals foundation för att lätta det och föra en vitmedel till ansiktet. Beroende på mängden som används, kan det ljusare produkt med så mycket på 50%.

10 Blend utvilad med glimmar att uppnå en ljusare skuggning av färgen, eller bara borsta över strimma för ett markerat effekt.


  

Kommentar