Hur man bokar tåg från Bern till Genève

December 3

Schweiz är känt för att ha den mest punktliga och effektiva tågtrafiken i Europa. Resa med tåg i Schweiz, speciellt mellan dessa städer som Bern och Genève, erbjuder en trevlig åktur och en vacker utsikt.

Instruktioner

Navigera SBB eller schweiziska järnvägs

1 Finna att SBB eller schweiziska järnvägs erbjuder regionala och pendeltåg service samt godstrafik och har varit i drift sedan början av 20-talet.

2 Var bland de över 300 miljoner passagerare transporteras med SBB när du bokar tåg till Genève från Bern. Företaget erbjuder ett antal persontrafiken att betjäna sina många kunder, inklusive InterCity-tågen (IC), Interregio (IR), Regio Express (RE) och ICN eller InterCity lutande tåg.

3 Räkna med att höra meddelanden i schweiziska järnvägsstationer läsa i 4 språk. Typiskt språket i regionen används först (det kan vara tyska, franska eller italienska), följt av de övriga med den engelska översättningen avslutande tillkännagivandet.

Boka tåg från Bern till Genève

4 Börja med att logga in på SBB: s hemsida. Här hittar du på nätet tidtabeller för alla tåg, som du kan fråga efter avgång och ankomst station.

5 Ta non-stop InterCity tåg från Bern till Genève för att slutföra denna resa på under 2 timmar. Om du tar en kombination av tåg, kan du hitta din resa som sträcker sig över sex timmar från punkt till punkt.

6 Besök Ticket Shop på SBB: s hemsida för att boka din biljett eller köpa en railpass för resor på SBB tåg.

7 Boka din enda biljett för resor mellan Bern och Genève och du kan skriva ut din biljett hemma innan du går ombord på tåget.

8 Ett urval av railpasses tillgängliga för resor på SBB på att bolagets webbplats. För utomlands bosatta, det finns ett antal alternativ och kan visa sig vara det mest ekonomiska sättet att resa.

Vet Geneve, Schweiz

9 Tala franska medan i Genève, men du kommer att höra engelska talas ofta tillsammans med spanska, tyska och flera andra språk i denna stad som ofta har fungerat som centrum för den globala diplomati.

10 Besök Genève i juni och delta i 3-dagars festival med musik. Denna händelse har över 40 etapper i hela staden med musik från hela världen.

Tips

  • Man bokar tåg från Bern till Genève, ring Raileurope på 1-888-382-skena eller på länken nedan.
  • Kom ihåg att du kan bötfällas om du reser på SBB utan din biljett i handen.

  

Kommentar