Kan du köpa Real Tiffany Diamond smycken med rabatt?

November 3

Tiffany diamant smycken är några av de mest populära smycken i världen. Det är känt för sin historiska roman samt för att vara av hög kvalitet. Medan verkliga Tiffany diamant smycken är lätt att hitta, köpa den på en rabatt är något svårare. Det finns ansedda smycken återförsäljare som kan erbjuda dig en del på verkliga Tiffany diamant smycken även om det tar lite know-how för att upptäcka en hel del.

imitationer

Var försiktig om imitation Tiffany diamant smycken. Det finns sätt att upptäcka en falsk Tiffany diamant. Den första är att se om Tiffany stämpeln ligger på smycken inställningen. Real Tiffany kommer alltid att ha 1892 stämpel på insidan av en ring eller spännet av ett armband eller halsband. Om du handlar på nätet, jämföra objektet som du funderar på att köpa till listor på Tiffany webbplats. Om objektet är snarlikt Tiffany men inte anges som en del av någon av Tiffany samlingar, är chansen att objektet är en bluff.

köpa Online

Sök efter en bra affär. När du hittar den bit som du vill ha till ett pris som passar din budget, kontrollera uppgifter om den webbplats som du funderar på att köpa från. Det finns många platser som annonserar Tiffany diamant smycken utan att ge någon anmärkning eller garanterar att smycken är äkta Tiffany. Kontrollera GIA eller Gemological Institute of America intyg för smycken som du funderar på att köpa för att kontrollera att det är en certifierad diamant.

Försök att hitta så många bilder av produkten som möjligt för att söka efter markörer som det är fejk. Om du är osäker, när produkten kommer ha stenen utvärderas för att vara säker på riktigt. Många smycken butiker kan lätt kontrollera giltigheten av en diamant för fri och i bara ett ögonblick.

Köper in

I många storstadsområden gatuförsäljare erbjuder verkliga Tiffany diamant smycken till en allvarlig rabatt. Bonusen med att köpa smycken på det här sättet är att du kan se det innan du köper den. Du kan ta en liten juvelerare verktyg med dig som en ädelsten hårdhetstestet trollspö och diskret testa juvelen innan du köper den. De flesta återförsäljare kommer inte att protestera din inspektion av smycken före köp och faktiskt använda inspektion att påpeka de bästa egenskaperna hos smycken. Om en återförsäljare vägrar att låta dig testa stenen, är det bäst att anta att juvelen är falska och du bör gå ifrån köpet.


  

Kommentar