Hur man väljer den perfekta glasögon

June 16

Hur man väljer den perfekta glasögon


Försöker på glasögon är vanligtvis en omfattande process som glasögon butiker har hundratals olika ram val. Att välja rätt par glasögon kan verka som en svår uppgift, men du kan minska markeringen dilemma genom att veta vilken typ av glasögon går med formen på ditt ansikte. För att kunna välja rätt par ramar snabbt bestämma formen på ditt ansikte.

Instruktioner

1 Välj kantiga och geometriska ramar för ett runt ansikte. Denna stil kommer att öka ansiktsdrag och samtidigt skapa en längre och tunnare utseende för ditt ansikte. Runda ansikten tydligt visa böjda linjer runt hakan och håret linje, men saknar alla vinklar. Skapa en naturlig balans genom att välja ramar som breddar ansiktet; såsom de med en klar eller tunn bro.

2 Prova glasögon som har rektangulära eller kvadratiska linser om du har en oval ansikte. Fortsätt balans skapas av ansiktsform genom att välja ramar som inte extremt tunn - prova dem som balansera längden och bredden på linserna.

3 Prova glas med fjärilsformade linser för en fyrkantig ansikte. Ovala och runda ramar är i allmänhet den mest attraktiva på ett fyrkantigt ansikte. Square ansikten domineras av en stark käklinje, bred ansiktsform, och breda pannor. Välj ramar som är lång och smal, och de som ansluter armarna till toppen av ramen.

4 Gå med bredare glasögon för ett avlångt ansikte. Avlånga ansikten är lång från pannan till hakan, men inte har mycket bredd öra till öra. Djupa ramar med dekorativa funktioner och låga broar agera för att skapa mer bredd, förkorta näsan, och skapa en välbalanserad och attraktiva ansiktsform.


  

Kommentar