Hur man köper Advantage Flea Medicinering

October 30

Loppor kan vara ett allvarligt, för att inte tala motbjudande, problem. Och när ett angrepp sätter in, många hund- och kattägare vänder sig till Advantage loppor. Garanterat att sluta bita i tre till fem minuter och döda loppor och larver inom 12 timmar, är det en av de mest effektiva produkterna på marknaden. Säljs i en månad doser, finns på ett antal platser Advantage loppa medicinering. Läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta om hur man köper Advantage loppa medicinering.

Instruktioner

En Väg din katt eller hund. Fördel loppa medicinering säljs i enlighet med vikten av djuret den håller på att ges till. Doser är tillgängliga för valpar / hundar 10 lbs och under och för hundar från 11 till 20 pund, 21 till 55 pund och över 55 pund. Cat Advantage loppa medicinering är tillgänglig för kattungar / katter 9 lbs och under och för katter 10 pund och över.

2 Köp Advantage loppa medicinering på din veterinär kontor. Detta är den säkraste alternativet, särskilt för första gången ägare till sällskapsdjur. Vid veterinär kontor, kommer du att kunna väga din hund att bestämma rätt dos och ställa några frågor som du kan ha. Många veterinärer säljer fördel i fyra-, sex- och 12-månaders paket som erbjuds av tillverkaren, men en del kommer att sälja en månads dos. Se avsnittet Resurser för en webbplats som hjälper dig att hitta veterinärer som säljer Advantage.

3 Köp Advantage loppa medicinering från en rabatt leverantör tredje part. Många online leverantörer erbjuder varumärke sällskapsdjur mediciner som Advantage till en bråkdel av priset. Den enda nackdelen med dessa platser är att de inte alltid har loppor mediciner för hundar av varje vikt. Du kan behöva leta innan du hittar den produkt som din hund behöver.

Tips

  • Besök Advantage webbplats erbjudanden sida för rabatter och kuponger gratis Advantage loppa medicin för första gången kunder.
  • Ge inte Advantage loppa medicin för hundar till din katt, några av de läkemedel som ingår i hund loppa medicinering är dödliga för katter.

  

Kommentar