Riverside stugor längs Illinois flod i Oklahoma

October 23

Riverside stugor längs Illinois flod i Oklahoma


Illinois River är en av Oklahoma största naturliga attraktioner, som erbjuder fiske, forsränning och kanotpaddling. Vattnet orter ge besökarna möjlighet att uppleva denna flod på nära håll. De orter har rekreationsvattentjänster, uthyrning och en mängd olika boendealternativ. Riverside hytter är bland de mest populära val för gäster som söker en rustik upplevelse vid floden. Staden Tahlequah värd det största urvalet av dessa utväg hytter.

Arrowhead Resort

Arrowhead Resort erbjuder tält camping, RV partier loger och 10 floden hytter. Stugorna finns i en rad olika storlekar, från ett sovrum till fyra. Stugorna är renoverade med en all-träinredning och har fullt utrustade kök, matplats, luftkonditionering och ugnar. Varje stuga är tillgänglig året runt. Många av stugorna erbjuder utomhus picknickbord. Arrowhead erbjuder flottör resor ner Illinois River, inklusive kanot, flotte och kajakuthyrning.

Arrowhead Resort
7704 Hwy. 10
Tahlequah, OK 74.464
(800) 749-1140
arrowhead-thunderbird.com

Riverside Resort

Riverside Resort hyr stugor eller en grupp lodge. Stugorna har utsikt över floden. Var och en har två fullstora sängar. Grillar och små inomhus kök finns. Lodgen rymmer ett stort parti och innehåller ett större kök och extrasängar. Flottar, kajaker och kanoter kan hyras direkt på orten.

Riverside Resort
5116 Hwy. 10
Tahlequah, OK 74.464
(800) 749-2267
riversideresortok.com

Eagle Bluff Resort

Fem stugor och en stor lodge som kallas "The Big Barn" finns på Eagle Bluff. Stugorna inkluderar en stenmur hytt och en konventionell trä stuga. Stugorna är inte stor, men våningssängar tillåter även de minsta stuga sova upp till nio personer. Inneboende måste försörja sina egna sängkläder. Förutom de vanliga flodbåtar uthyrning, Eagle Bluff faciliteter inkluderar en volleybollplan, en lekplats och en basketplan.

Eagle Bluff Resort
9800 Hwy. 10
Tahlequah, OK 74.464
(800) 657-4837
eaglebluffresort.com


  

Kommentar