Reese jordnötssmör Cup Ingredienser

October 24

Reeses jordnötssmör Cups, som tillverkas av Pennsylvania Hershey Food Corporation, har varit en stapelvara på USA: s godishyllorna sedan starten 1928 av Henry Burnett Reese. Traditionell förpackning av godis innehåller två skivformade biffar av jordnötssmör med en chokladöverdrag; Dessa är de viktigaste två ingredienser, men konserveringsmedel för att förlänga godis hållbarhetstid.

Mjölkchoklad

Reese jordnötssmör koppar har mjölkchoklad anges som nummer ett ingrediens. Hersheys gör sin mjölkchoklad med socker, soja lethicin, kakaosmör, fettfri mjölk, mjölkfett, laktos och polyglycerolpolyricinoleat - ett emulgeringsmedel gjord av ricinbönor som gör det möjligt för chokladen att flyta lättare. Du kan också hitta Reese variationer görs med mörk eller ens vit choklad. Reese jordnötssmör Cup Miniatyr har en något större choklad till jordnötssmör förhållande än deras normalstora motsvarigheter.

jordnötter

Nymalet jordnötter är avgörande för Reese smak. I själva verket, år 1991, till Hershey har bestämt börja lägga tre gånger jordnötter till dess Reese jordnötssmör koppar. Jordnötter är en bra källa till protein, men innehåller också en hel del fett. Jordnötter ger dig också energi och innehåller många antioxidanter, vitaminer och mineraler. Jordnötter är den främsta källan till Candy 4 g protein.

Socker

Liksom de flesta vanliga godis varumärken, Reese jordnötssmör koppar lastad med socker. Två fullstora jordnötssmör koppar innehåller 21 g socker. Det är inte så mycket som vissa andra ledande godis - en klassisk Hershey Bar har 31 g; Mars Snickers har 30 g; och Nestles Butter har 29 g - men det är fortfarande inte hälsosamt. Livsmedel med alltför mycket raffinerat socker har kopplats till fetma och karies.

Konserveringsmedel och andra ingredienser

Reese innehåller också dextros, salt, tert-butylhydrokinon och citronsyra. Dextros - även kallat glukos - är en typ av socker som producerats från majs som ofta läggs till godis. Tert-butylhydrokinon, som härrör från petroleum, läggs till godis och andra livsmedel för att bevara sin fräschör. Citronsyra är en annan produkt som finns i många kommersiellt producerade godis; det bidrar till att bevara en godis smak.


  

Kommentar