Hur man lagar med bakplåtspapper

June 2

Bakplåtspapper är inte samma sak som vax papper. Pergament har belagts med silikon för att göra det mer värmebeständiga. Det innebär att du kan laga mat med den i ugnen. Genom att använda bakplåtspapper, kommer maten inte fastnar på papper eller pannan, så du behöver inte lägga någon extra fett eller olja till bakeware. Använd pergament i stället för olja för att skära ner på kalorier och samtidigt ha god mat. Det vanligaste sättet att laga mat med bakplåtspapper kallas "en papillote." Det franska ordet betyder bokstavligen "i papper", och du kommer att tycka att det lämpar sig mycket väl för de flesta rätter, särskilt fisk och mycket magert kött.

Instruktioner

1 Undersök ditt recept och storleken mat du kommer att laga mat. Du kan dela upp maten i enskilda portioner och förbereda separata påsar om så önskas.

2 Värm ugnen enligt anvisningarna i receptet och förbereda mat upp till den punkt där du kommer att sätta den i ugnsform.

3 Skär bakplåtspapper i en stor hjärtform 2 1/2 gånger större än den mängd mat som ska sättas i paketet.

4 Placera maten på en halv av hjärtat form.

5 Vik hjärta i mitten så att maten är täckt.

6 Rulla upp kanterna runt hjärtat där de två halvorna möts. Detta kommer att bidra till att försegla i smak och hjälpa mat att laga mat.

7 Placera paketet på bakplåten och grädda i ugnen enligt anvisningarna i receptet.

8 Alternativt linje en bakform med ett ark av pergamentpapper kapas för att passa på insidan av skålen. Som kommer att förhindra livsmedel från att fastna på insidan av skålen. Grädda enligt anvisningarna i receptet.


  

Kommentar