Hur man anta en apa

May 12

Apor är en stor grupp primater som inkluderar alla primater som inte är människa, apa eller prosimian. Många bevarande samhällen kör en anta-a-apa program, där du nästan kan anta en apa.

Instruktioner

Hur man anta en apa

1 Gå till webbplatsen för en bevarande samhälle som erbjuder en anta-a-apa program. Ett exempel är World Animal Foundation. Många samhällen erbjuder en virtuell anta-a-apa program. Adopt-a-apa program tillåter individer att donera pengar till att skydda livsmiljöerna för apor. En sådan donation går mot att hjälpa apor som de dödskalleapor, en utrotningshotad art som lever i norra Sydamerika. Andra hotade apor hjälpte inkludera langur och Guizhou Golen trubbnäsapor.

2 Klicka på knappen Anta en apa. Detta är ungefär halvvägs ned den viktigaste hemsidan för Djurens Foundations hemsida. Längst ner på nästa sida hittar du en knapp märkt Lägg i varukorgen. Klicka på den knappen.

3 Leta efter Quick kassan längst upp på sidan i en solbränna gräns. På nästa sida kommer det att kräva att du fyller i personlig information.

4 Fyll i formuläret. Detta registrerar dig som användare på deras webbplats. På nästa sida kommer det att fråga dig att bekräfta dina uppgifter och för leveransmetod du önskar för din beställning. På nästa sida kommer det att fråga dig om information om detta är en gåva skickas till någon annan. Slutligen på nästa sida kommer du in dina kreditkortsuppgifter och klicka på Köp längst ner på sidan. När du har slutfört allt detta, kommer din anta-a-apa kit skickas med posten till dig via den typ av sjöfarten du väljer.

5 Öppna anta-a-apa sats när den anländer och läsa om din apa. Informationen i paketet kommer att berätta om dina arter av apa, dess livsmiljö, temperament och kost. Praktiskt taget anta en apa är ett bra sätt att stödja apa bevarande.

Tips

  • Såvida du inte är en djurpark eller annan erkänd wildlifelivsmiljöen fysiskt ha ett liv apa på din egendom inte är tillåtet i USA.

  

Kommentar