Hur man hyra dyra smycken från Hollywood

May 26

Hur man hyra dyra smycken från Hollywood


Så du inte vinna en Oscar. Det finns ingen anledning att eftersom du inte är en kändis du inte kan klä sig som en, inklusive den fantastiska smycken. Följ dessa steg för att lära sig hur man hyra dyra smycken från Hollywood.

Instruktioner

1 Fråga på en lokal juvelerare i Hollywood om bitar som de kan ha tillgängliga för uthyrning ändamål. Många guldsmeder kan vilja att du har en befintlig relation med dem och det är hur kändisar får smycken lånade till dem eftersom de har en relation med återförsäljaren. Försök Melrose Jewelers på Santa Monica Boulevard, eftersom de är en av de finaste juvelerare i staden, eller den mest kända av alla juvelerare, Harry Winston. Harry Winston är känd för att låna smycken till Hollywood-kändisar. Du kan ringa juvelerare och beskriva exakt vad du letar efter.

2 Om du inte är lokala eller bor i Hollywood, sedan hyra från smycken uthyrningsföretag på nätet för de finaste smycken som Hollywood har att erbjuda. Det finns flera online-företag som hyr smycken och processen är densamma som i person, plus att de bygger fortfarande i Hollywood. Dessa kommer att erbjuda smycken som möjligen var utlånad till kändisar.

3 Placera en insättning för din valda bitar av smycken om du är i själva butiken eller online. Den nuvarande takten är cirka 25 procent av hyran som du reservera smycken. De smycken kommer sedan att skickas till dig eller levereras via kurir (om du är i det lokala Hollywood) inom några dagar efter händelsen. Beroende på återförsäljare, kommer cirka 5 till 10 procent av den faktiska detaljhandeln värde hållas på ditt kreditkort som en tillfällig insättning. Lastrummet kommer då att frigöras så snart smycken returneras.

4 Ta ut en kortsiktig försäkring om det behövs. Detta är i fallet med extremt dyra smycken som du kan inte på något sätt har råd att ersätta. Se till att allt du hyr är försäkrad för hela återanskaffningsvärdet och med en låg eller ingen självrisk. Detta skyddar dig och juvelerare.

5 Returnera smycken omedelbart efter händelsen. De flesta platser ger ett adresserat, försäkrade paket som kan plockas upp av avsändaren när det passar dig. Använd alltid paketet ges till dig att skydda objektet och för enkel spårning avkastning.

Tips

  • Var försiktig med vad smycken du hyra eftersom du är ansvarig för det. Om du skadar eller förlora något, då måste man byta ut den eller få den fasta. Detta kan vara mycket kostsamt.
  • Se till att avgöra i förväg om du kommer att göra anspråk på juveler som din egen eller erkänna att du hyrt dem. Detta kommer att rädda dig från förlägenhet som du stamning att besvara någon fråga.

  

Kommentar