Hemlagad akvarium & Hamster Burar

September 28

Hemlagad akvarium & Hamster Burar


Moderna akvarier är tillverkade av fem bitar av glas och giftfri silikon sealer. Även ett stort antal kommersiella akvarier finns, kan akvarister utforma och göra sina egna utan mycket besvär. Amatörer som bygger sina egna akvarier vet att tanken passar deras behov perfekt. Glas akvarier gör för ideala hamster burar också, särskilt för bostäder dvärghamstrar. Akvarier är dragfri och kan byggas för att rymma ett obegränsat antal hamstrar.

Konventionella Hamster Burar

Konventionella hamster burar är typiskt konstruerade med stänger av rostfritt stål. Djuraffärer levererar ofta en hamster "startpaket", som innehåller rätter och leksaker, med buren. Men eftersom populariteten av dvärghamstrar växer dessa burar bli föråldrade. Dvärghamstrar kan normalt klämma genom gallret av dessa burar, som ursprungligen var avsedda för större syrisk hamster.

Glas akvarium för Hamsters

Akvarier är den bästa typen av bostäder för dvärghamstrar. Dessa små gnagare antingen fälla sina huvuden i staplarna av konventionella burar eller lyckas fly in i huset, där de är i händerna på andra djur, såsom katter och hundar. Det är bäst att placera en tråd topp på hamster akvarium, för att förhindra kondens, som kommer att uppstå om du använder en glasskiva. Akvarier som inrymmer hamstrar får inte placeras nära ett fönster, eller de kommer att bli en värmefälla.

Glas akvarium för fisk

Akvarister använder klart floatglas att bygga sina akvarier. Det är bäst att fasa eller runt kanterna innan byggandet och torka bort oljiga märken från glas styckningen. Tjockare glas krävs för stora akvarier. Den högre akvariet, desto mer det tryck som utövas på glaset, och tankar som är högre än 36 inches behöver glasspännings-barer, som är säkrade från framsidan till baksidan av akvariet. Akvarier får inte flyttas när den är full av vatten och tankar måste alltid placeras på en nivå akvarium stå eller möbel. Ett ark av polystyrenskum bör placeras under stora akvarier, för att kompensera för eventuella smärre ojämnheter i montern.

Tätning glasakvarier

De fem glasrutor av ett akvarium hålls samman med 100 procent giftfri silikon sealer. Denna sealer appliceras som en kontinuerlig sträng mellan glasbitar som måste fästas ihop. Silikon sealer måste torka eller härda i 24 timmar efter applicering och akvarister bör alltid fylla sina nya tankar med vatten för att testa efter läckor innan du lägger inredning och utrustning.


  

Kommentar