Low Cost Night Vision alternativ

April 11

Mörkerseende utrustning är fördelaktigt för aktiviteter som äger rum i mörker och kräver tydlig vision. Det är vanligt för campare och jägare behöver prisvärda mörkerseende utrustning. Patrullen använda statliga medel militär, polis och gräns att köpa och underhålla avancerad mörkerseende utrustning, men genomsnittliga medborgare måste ofta hitta mer prisvärda alternativ som fortfarande fungerar bra.

Viper Single Eye Goggles System

Viper Single Eye Goggles System är en prisvärd bit av mörkerseende utrustning som kommer med en begränsad två års garanti. Night Vision Store anger att enda ögonglasögon kan anslutas till en huvudbonad system som gör det möjligt för handsfree-mörkerseende för jakt och camping resor. Glasögonen också kan användas som en monografi, eller den kan fästas till en kamera för att ta bilder i mörker. Systemet väger 9 oz. och innehåller en högupplöst lins med förstorings förmågor. Priserna varierar från $ 250 till $ 300.

Night Owl Optics fast fokus kikare

Night Owl Optics fast fokus kikare kan anslutas till en huvudbonad system för handsfree-användning. Kikaren innehåller infraröd belysning och flerskiktade, glaslinser som samlar nattbelysning. Kikaren är konstruerade för enkel användning för nattliga, utomhusaktiviteter. Linserna har en 2,5 förstoring option att öka synligheten och söker alternativ. Priserna börjar på ca $ 390.

Yukon Advanced Optics 2.5x50 Tactical Night Vision kikarsikte med internfokusering

Yukon Advanced Optics kikarsikte är utformad för att vara en kraftfull men ändå prisvärd mörkerseende omfattning. Yukon omfattning innehåller en intern fokusering förmåga med en 50mm lins som ger hög upplösning och ljusinsamling kapacitet. Omfattningen har en inbyggd Pulse infraröd lampa som förbättrar bildens ljusstyrka och ökar utbudet av räckvidden i totalt mörker. Yukon är avsedd för ivrig jägare som behöver en lätt, kraftfull och pålitlig kikarsikte. Priserna varierar från $ 600 till $ 700.


  

Kommentar