Beachside hotell i Panama City, FL

March 1

Beachside hotell i Panama City, FL


Panama City Beach, Florida, ligger på Mexikanska golfen och erbjuder en rad spännande attraktioner. Varje år tusentals studenter flockas till området för Spring Break att njuta av stränder och nattliv. Attraktioner som kommer att tillfredsställa familjer och reser grupper inkluderar Pier Park, St Andrews State Park och Zoo World Zoologiska och Botaniska trädgård. Efter långa dagar njuter av området, vila på en av flera strand-side hotell i Panama City.

Edgewater Beach Resort

Njut av snabb tillgång till Pier Park, St Andrews State Park och Zoo World zoologiska och botaniska trädgårdar i Panama City Beach. Enkla och multi-room sviter på detta lyxiga resort har balkong med panoramautsikt över havet, fullt utrustade kök, matplats, bäddsoffa och gratis trådlöst internet. Ytterligare bekvämligheter på Edgewater Beach Resort finns bland annat på plats spa, flera tennisbanor, pooler, jacuzzi, en verksamhet service för barn och ett gym som har ett schema för träningspass. Ät på plats på en restaurang vid vattnet som ofta har levande underhållning. Om du har glömt att packa något för din resa, kommer du att ha tillgång till en på plats närbutik som säljer ett antal diverse och grocerypunkter.

Edgewater Beach Resort
11212 Front Beach Road
Panama City Beach, FL 32407
(800) 874-8686
edgewaterbeachresort.com

Legacy by the Sea

Legacy by the Sea är drygt 10 miles från Bay Point Marriott Golf Resort and Spa, Gulf World Marine Park, Pier Park, Shipwreck Island Water Park och den stora vackra Camp Helen State Park. Suites at Legacy by the Sea har stora balkonger med utsikt över Mexikanska golfen, fullt utrustade kök utrustade med en full uppsättning av apparater, satellit-TV-program, lyxiga sängkläder, high-end bad föreställningar och trådlöst internet. På hotellet finns en stor pool, flera badtunnor, ett modernt gym och en hyra som erbjuder surfbrädor, båtar, vattenskotrar och andra roliga leksaker stranden. En restaurang och bar erbjuder ett antal skaldjur, biff och sallad alternativ. För att verkligen få en känsla för den här egenskapen innan du bokar din vistelse, besök dess hemsida och titta på stranden cam.

Legacy by the Sea
15325 Front Beach Road
Panama City Beach, FL 32413
(850) 249-8601
legacybythesea.com

Calypso Resort and Towers

Calypso Resort & Towers är en strandtomt som ligger nära Gulf World Marine Park, Ripleys Tro det eller ej museum, St Andrews State Park och Econfina Creek. På hotellet finns gratis wi-fi, balkonger som erbjuder långa utsikt över stranden, en privat strand, många pooler, en tiki bar och grill restaurang och ett modernt gym. Baserat på dina behov och önskemål, erbjuder Calypso Resort & Towers enkelrum sviter och rum som har antingen ett eller två sovrum.

Calypso Resort and Towers
16826 Front Beach Road
Panama City Beach, FL 32413
(866) 682-0009
calypso-beach-resort.com


  

Kommentar