Idéer för invandring Scrapbooks

April 24

Idéer för invandring Scrapbooks


Processen för invandrar till USA är en komplicerad och ibland lång process. En hel del kostnader och planering går in immigrera och etablera dig själv i ett nytt land. Denna resa kan bli ihågkommen i en invandring klippbok som utnyttjar papper och fotografiska spår kvar av dokument och blanketter. Ta dig tid att reflektera över var invandrare kom från samt att se framåt mot framtiden i klippbok.

Papper Bakgrund Val

Det finns många bakgrunder som kan användas för invandring tema klippböcker. Använd pappers bakgrunder med bilder och teman från landet lämnas och från USA. För patriotiska, amerikanska tema papper, titta i den fjärde juli delar av scrapbooking butiker eller kataloger. Rese bakgrunder också kommer att tjäna dig väl. Leta efter bakgrundsbilder för transport, färdbiljetter, bagage, vykort och enskilda amerikanska stats teman. Rabatt, hantverk, hobby och scrapbooking butiker bära brett urval av scrapbook papper.

Användningsområden för kopior av handlingar

Skanna och skriva ut alla slutförda dokument från regeringarna i de båda berörda länderna. Dessa dokument kan ändra storlek på datorn. Använd dokumenten i miniatyr, eller öka storleken och använda de dokument som bakgrundsdokument i klippbok layout. En idé är att skanna kuvertet dokumenten kom liksom dokumentet. Storlek kuvertframsidan och dokument till ungefär samma storlek som ett index kortet och skriva ut. Använd en enfärgad bakgrund papper för klippbok layout och fästa "kuvert" (lägg en triangel så att det ser ut som kuvertfliken är öppen) något över dokumentet på sidan. Gör färgskanningar av dina visum och pass, och skriva ut miniatyrversioner för tredimensionella layouter som gör att du kan öppna små häften. Skanna pass frimärken från olika länder, och skriva ut frimärken på självhäftande etiketter för att använda som sidan klistermärken.

lands Reflektioner

Vid framställning av en invandring klippbok, är det viktigt att skrota ursprungslandet utöver det nya landet. Använd klistermärken eller bilder av den tidigare landets flagga och andra kulturella bilder och färger. Till exempel kan en person som kommer från Mexiko använder rött, vitt och grönt i den mexikanska flaggan som ett färgtema för sidlayouter reflekterar på ursprungslandet. Vykort, resebroschyrer, flygbiljetter, broschyrer, hotell broschyrer, stationära och vägkartor kan införlivas i sidlayouter runt eller under fotografier. Ett foto av den person som lämnar ett land på flygplatsen och anländer till det nya landet flygplats kan bilda en sidlayout.

medborgarskap §

Bilder av Frihetsgudinnan, den amerikanska flaggan, USA sigill, texten för trohetseden den faktiska miniatyr tyg flagga presenteras vid ditt medborgarskap ceremoni och foton kan kompensera sidlayouter för ett medborgarskap sektion av en invandring klippbok. Intervjua den person eller familj, och använda deras ord beskriva sina känslor och tankar om att bli medborgare i det nya landet i tidskriften delen av klippbok. Fotografier och tankar om den förstnämnda landet och flagga jämfört med fotografier och tankar det nya landet och flagga kan bilda "före och efter" sidlayouter.


  

Kommentar