Vad finns sju Blue Label Jeans?

April 13

Vad finns sju Blue Label Jeans?


Ett antal jeansföretag har antagit ordet "seven" som märket på sin produkt, och med så många premium denim linjer på marknaden, kan det bli förvirrande att avgöra vilket märke som är vilken. Som tur är har vart och ett av varumärkena några utmärkande egenskaper som hjälper konsumenten att förstå saker.

Seven7

Ett varumärke som startade på 1960-talet i Europa, Seven7 jeans först dök upp i Förenta staten i slutet av 1990-talet. Seven7 Jeans har både stavat ut ordet "sju" följt av nummer sju i varumärket. Bakfickan mönster kan variera, men den mest kända designen ser ut som en slinga i form av bokstaven "S" Jeansen har en flik sydd på ryggen höger ficka och en läderpatch på baksidan av midjan som läser "Seven7." Logotypen präglad på baksidan av linningen. Seven7 jeans säljs till ett antal återförsäljare, inklusive Express, Lane Bryant och Kohls. Jeans som säljs på Express kan ha en svart tagg inne i midjan som läser "EXPRESS Seven" i vita bokstäver. Seven7 Blue Label jeans är en av varumärkets stilar och har en blåfärgad etikett inuti midjan och en blått tyg fliken på toppen av höger bakficka.

7 For All Mankind

7 For All Mankind är en premium denim varumärke ades 2000. Varumärket använder bara nummer 7 i sitt varumärke, aldrig att stava det ut. Varumärket webbplats har information om både falska denim - det finns massor av knockoff 7 For All Mankind jeans på marknaden - samt information om hur dess jeans är märkta. Jeansen har tre etiketter på insidan av framsidan av linningen, på vänster sida: en storlek Fliken rödbrun, en solbränna etikett med logotypen och stilen nummer och en tredje säkerhetsetikett. Varumärket är screentryckt på baksidan insidan av midjan. Pocket branding blev en trend i denim och 7 For All Mankind var i spetsen för denna trend: de två mest kända pocket mönster inkluderar "A" ficka, som har rader av tråd sydda i form av bokstaven och den traditionella virvla runt, som har två färger av tråd sydd i en abstrakt virvlar runt design. Mönster varierar kraftigt därifrån, och kan komma i olika trådfärger och förskönas med kristaller.

Counterfits och Stämningar

Seven7 och 7 For All Mankind har varit in och ut ur domstolen kämpar över varumärken och varumärkesnamn eftersom denim namnen är så lika. På sin hemsida, 7 For All Mankind tacklar förfalskade problem - webbplatser som eBay och gatuförsäljare sälja knockoffs av jeans för mycket lägre prisklasser. Generellt 7 For All Mankind jeans detaljhandeln för ungefär $ 150 per par, och Seven7 detaljhandeln för ungefär $ 80. Innan du köper designerjeans nätet, är det viktigt att se till att säljaren eller butiken är pålitlig och att se till att kan verifieras äktheten av denim.


  

Kommentar