Hur man skär ut Honeycomb bollar i baby former

January 8

Om du är värd en baby shower och vill göra honeycomb bollar i babytema former såsom skallror, klubbor och baby huvuden, då kan du genom att börja med en standard bikakestruktur boll som du kan köpa i bulk från en online leverantören. Du kommer då att lägga till material till kloten att skapa barnet former. Vara kreativ. Om du är mamma och har baby hattar, kommer de att komma till hands för denna kreativa projekt.

Instruktioner

1 Placera en träpinne på en plan arbetsyta. Du kan ha träpinnar skära ca 12 inches lång på en lokal konstruktion leverans butik.

2 Skär en 24-tums remsor av tyg band.

3 Pressa varmt lim på spetsen av pluggen och tryck en ände av bandet i limmet. Låt limmet torka.

4 Linda tyg band vid en diagonal ner pluggen. När du kommer till slutet av pluggen, limma den andra änden av tyg band till pluggen. Klipp bort överflödigt band med din sax.

5 Limma en ände av pluggen in i botten av den bikaksformade bollen. Låt limmet torka.

6 Skära mer band och knyta den runt pluggen nära botten av jordklotet. Knyt en rosett och låta bandet att hänga. Denna världen kan representera en klubba eller en baby skallra.

7 Täck små honeycomb bollar med olika baby hattar. Använd rak stift för att säkra hattar till pappers kloten om det behövs.

8 Lägg googly docka ögon, en luddig pom pom för en näsa och en mun gjord av filt med varmt lim. Detta vaxkaka boll representerar en baby ansikte.


  

Kommentar