De bästa sätten att tjäna en jordnötssmör gelé Sandwich

September 5

De bästa sätten att tjäna en jordnötssmör gelé Sandwich


En smörgås med jordnötssmör och sylt, kända som en PBJ kan göras i en mängd läckra mode och är en trevlig mat för många tillfällen och alla åldrar. Bortsett från den älskade klassiska PBJ, den bästa förberedelsen metoder inkluderar ljuvlig justeringar i Sandwich texturer och smaker. De bästa sätten att göra en smörgås med jordnötssmör och sylt är snabb, enkel och läckra.

Klassikern

Att uppnå den klassiska jordnötssmör och gelé smörgås kräver minimal ansträngning, de grundläggande ingredienserna och ditt val av crusted eller skorpa mindre bröd. Den klassiska görs typiskt med en generös sked skopa slät jordnötssmör, jämnt fördelade mellan ansikts sidorna av två skivor av vete eller vitt bröd. Ungefär två matskedar ditt val av gelé, vare sig det plommon, vindruvor, björnbär eller hallon, tillsätts lika ovanpå de två jordnöt-smör brödskivor. När dina två sandwichskivor är prydligt staplade gelé-sida tillsammans, kan du gå vidare och njuta av den avslutade PBJ eller skär bort skorpan innan gräva i.

Crunchy jordnötssmör och gelé Overload

Krispigt jordnötssmör och gelé överbelastning smörgås med jordnötssmör och sylt är just det. Denna PBJ metod gör en generös och välsmakande smörgås med en massa konsistens och smak som kan vara som att fylla som en måltid. Brödet som behövs för denna smörgås måste vara tjock och robust både motstå grov spridning av krispigt jordnötssmör och rejäl vikt av överflödet av gelé. Rostat eller större brödskivor kan möjliggöra enklare spridning. Två överhopa skedar av jordnötssmör behövs för att täcka båda brödskivor "ansikts sidor lika. När jordnötssmör sprids, kan du lägga ett tjockt lager av gelé ovanpå båda brödskivor. Var försiktig vid stapling ansikts sidorna av brödet tillsammans som gelé kan glida av PBJ.

Toasted & Stacked

Rostat och staplade jordnötssmör och gelé smörgås tar några minuter prep tid, en ugn eller brödrost och en större mängd av de grundläggande ingredienserna. Denna metod kräver fyra brödskivor, två generösa skopor av jordnötssmör och ungefär fyra matskedar ditt val av gelé. Varje skiva bröd bör rostat dina önskemål och täckt, för framsidan, jämnt med de två jordnötssmör skopor. Brödskivorna bör fortfarande vara varm nog på att sprida för jordnötssmör att smälta. Ditt val av gelé bör läggas jämnt mellan de fyra skivor för framsidan strax efter jordnötssmör har smält för att möjliggöra en bit av blandning men lämplig spridningsförmåga. Sandwich slutligen staplas med botten skiva bröd uppåt mot dig och alla andra nedåt och mot basen skiva.

Frukt & Honey

Lägga frukt, såsom bananer, jordgubbar, äpplen och mango till din klassiska eller rostade jordnötssmör smörgås kan lägga textur, smak och vitaminer. Honung kan också införlivas för att lägga till lite sötma och arom och även allergi förebyggande om du använder lokala produkter. Skapa en frukt och honung PBJ är en enkel process i två delar. Du bör först jämna önskade mängder av jordnötssmör och gelé jämnt i ansiktet sidan av ditt val av brödskivor, som kan innehålla pitabröd, engelska muffins eller vanlig vete eller vitt bröd. När du har hanterat jordnötssmör och gelé, lägg till dina blomstrar av frukt och honung ovanpå en av de brödskivor. Frukt tillägg bör skivas tunt för att undvika att förlora bitar som du lyfter smörgås, och honung kan lätt drizzled att undvika socker överbelastning.


  

Kommentar