Ätbara Tinkerbell tårtdekorationer

November 30

Ätbara Tinkerbell tårtdekorationer


Den ökända pixie Tinkerbell är en favorit bland unga barn. Om ditt barn har berättelser om älvor, vilket skapar en Tinkerbell kaka för en födelsedag eller fest kommer utan tvekan att bli mycket uppskattat. Du kan skapa en rektangulär kaka och dekorera den med en scen och sätta Tingeling i den, eller så kan du använda speciella formar för att skapa en kaka som ser ut som Tinkerbell.

Skog Castle Tingeling Cake

Det är lätt att skapa en Tinkerbell rektangulär kaka med två pannor i olika storlekar. Stapla dem ovanpå varandra, lägga isbildning och använd din fantasi. Om du har en liten Tinkerbell figur, kan du placera henne på toppen av kakan. Att skapa en magisk älva skog, lägga gräs runt kanterna genom att lägga till grön mat färg till isbildning. Gör sedan en skog slott genom att lägga till torn, som är tårta koner med socker kottar på toppen, på alla fyra hörnen. Rulla konerna socker i glasyr och täcka dem med gröna socker strössel, sedan dekorera kakan koner med brun glasyr. Barnen kan använda koner för glass när de äter kakan.

Tinkerbell Figurine Cake

Skapa en Tinkerbell statyett kaka med hjälp av en Tinkerbell docka och två kakor gjorda av en pyrex skål och rund kakform. Placera den rundade pyrex skål tårta på toppen av rund kaka och täcker både med vit glasyr. Sedan sätter dockan i toppen av kakan till midjan. Kakan blir hennes kjol. Använd färgade frosting att utforma Tingeling kjol drapering ner sidorna av kakan. Du kan lägga florsocker så att det ser glittrande. Den nedre delen av kakan kan vara dekorerad med godis stjärnor eller andra delar av små godis.

Hjärtformade Tinkerbell Cake

Grädda kakan i en hjärtformad kastrull och täck med vit glasyr. Sätt en Tinkerbell figur eller bild på toppen av kakan. Omger den med rosa rosor och andra färgade glasyr blommor. Gör det RYNKAD genom att lägga till rosa glasyr runt basen och toppen av hjärtat. Lägg ditt barns namn, om så önskas. Du kan också lägga till röda godishjärtor mellan blommorna för att ge det läggs färg.

Tinkerbell Färg Flow Cake

Använd en affären, vit tårta med vit glasyr och gör den unik genom att skapa din egen Tinkerbell dekoration ovanpå. Använda Wilton Color Flow teknik, låg en bit smörpapper över en skiss av Tinkerbell som du kan använda på toppen av kakan. Fyll i alla delar av Tinkerbell skiss med rätt färger, efter de färgflödesriktningarna. Du kanske vill lägga till ätliga glitter på vingarna eller på moset att simulera magiskt pulver. Låt dekoration torka enligt färgflödesriktningar. Försiktigt bort dekoration från vaxat papper och placera på toppen av kakan. Avsluta dekoration kakan med barnets namn och året du fira.


  

Kommentar