Om Pimple Behandlingar

December 29

Det happ att alla någon gång. Du vaknar på morgonen en stor, viktig dag, och upptäcker att du har en finne. Kanske en eller kanske tiotals eller hundratals - så du måste göra något snabbt. Finne behandlingar kommer i alla former, och eftersom allas hud är något annorlunda, påverkar varje behandling människor olika. För att få ut det mesta av din finne behandlingar, måste du se till att behandlingen faktiskt ta itu med problemet.

Historia

Människor har kämpat hudproblem sedan de första människorna såg på sin reflektion för första gången. Cleopatra används för att bada i färsk mjölk för att hålla hennes hud ser fräsch och ung, medan grekerna bibehålls strålande hy med honung. Många av dessa gamla salvor överleva i dag i form av växtbaserade hudvård och hemlagad akne och finne behandlingar.

Fungera

Finne behandlingar kan arbeta på flera sätt. De kan göra huden mindre vänliga mot finnar genom att torka ut eller döda bakterier som lever i porerna. De kan också påskynda läkningstiden på befintliga finnar, också vanligen genom uttorkning dem. De kan också tillfälligt ändra själva "miljö" i huden, vilket gör det omöjligt för de mindre infektioner som orsakar finnar att växa på din nyligen förändrade epidermis.

Tidsram

Finne behandlingar ofta anspråk på att arbeta i timmar eller över natten. Men nästan alla finne behandlingar behöver minst 24 timmar för att arbeta, och i allmänhet kan inte bli av med befintliga finnar under denna tid. Även om du kanske kan zappa en finne på en dag eller två, ändra din hud så att du inte utveckla fler finnar kan ta veckor eller månader.

typer

Det finns många olika typer av finne behandlingar. Om du har extremt känslig hud, då alla naturliga, naturläkemedel finne behandlingar som innehåller avokado, pepparmynta eller kamomill kan hjälpa dig att rengöra dina porer utan inflaming huden. Om din hud är särskilt fet, kan du prova en scrub eller dyna läkemedel som hjälper torka upp några av att olje- och lektion dina odds för att utveckla bakteriekolonier i porerna. Vissa företag avser att behandla finnar med laser eller med ultraviolett ljus, och en del människor tror att sollampor hålla hemligheten för att rensa, strålande hud.

överväganden

Innan du försöker någon finne behandling, se till att den är avsedd för din hudtyp och just din finne problem. Om du inte vet din hudtyp, konsultera en hudläkare för att se till att den avsedda behandlingen inte faktiskt kommer att göra problemet värre. Till exempel kan en akne behandling förvärra en blackhead problem, så du måste vara säker på att du faktiskt ta itu med din hud behov.

Varning

Många finne behandlingar kan göra dig extremt solkänslig. Se till att du följer alla varningar och instruktioner på din finne behandlingar. Om du inte gör det kan du allvarligt och permanent skada eller ärr huden, liksom potentiellt ge dig själv tredje gradens brännskador från solen överexponering.


  

Kommentar