Substitutions Ekvivalenter för bakning

June 6

Substitutions Ekvivalenter för bakning


Även bakning kan vara en rolig aktivitet, har även den mest fulländade bagare upplevt irritation att komma igång bara att inse en viktig ingrediens saknas. Lyckligtvis finns det gott om ersättningar du kan göra för att spara en oväntad resa till livsmedelsbutiken. Om du vill veta om några av de vanligaste bakning substitut, läs vidare.

Problem I: Nej bakpulver

Bakpulver används i nästan alla bakverk och bakade öknar. Om du inte har bakpulver till hands, kan du göra följande byte: För varje tesked bakpulver som kallas för, använd 1/4 tsk. bakpulver plus 1/2 tsk. vaniljkräm.

Problem II: Nej bakpulver

Även bakpulver har liten effekt på smak, är det viktigt att uppnå lätt, fluffigt konsistens önskas i många bakverk. Du kan ersätta en tsp.baking soda med 4 tsk. bakpulver eller 1 tsk. kaliumbikarbonat. Om du väljer att använda bakpulver, bör du ta bort alla sura vätskor från receptet till förmån för mer neutrala.

Problem III: Nej Buttermilk

Kärn är en vanlig ingrediens i majsbröd, pannkakor, kex och några kakor. Även om få hushållen hålla den på sidan, kan göras ett substitut med användning av vanlig mjölk. För varje kopp kärnmjölk, ersätta en kopp vanlig mjölk blandas med 1 msk. äppelcidervinäger eller citronsaft.

Problem IV: inget smör

Nästan varje bakad bra innehåller någon form av fett, vanligen smör. Om du upptäcker att du inte har tillräckligt med smör för receptet, kan du använda andra typer av fetter som substitut. För varje kopp smör, kan du ersätta en kopp margarin, 7/8 kopp ister eller 7/8 kopp olja.

Problem V: Nej Brown Sugar

Även vitt socker är nästan alltid ett skafferi stapelvara, är farinsocker ofta förbises under shoppingturer. För att göra ett substitut för en kopp farinsocker, använd en kopp vitt socker blandat med 1/4 kopp melass. För att kompensera för fukten lagts till av melassen, minska vatten eller annan vätska i receptet av 1/4 kopp.


  

Kommentar