Hur får man en enkel Hawaii-inspirerade frisyr

May 4

Hawaii för tankarna till en avslappnad känsla. Den avslappnade tema översätter när styling Hawaii-inspirerade hår. Pin-rakt hår tar en paus, eftersom denna stil kräver lockar dras tillbaka i en hästsvans och dekorerad med blommor. En värmeskyddande, mousse och locktång hjälper dig att nå de fasta, släta lockar du behöver. Använd en romantisk flowy klänning att komplettera utseendet på din avslappnad, böjt hästsvans. Makeup måste också vara neutral att komplettera denna frisyr.

Instruktioner

1 Kamma igenom din rena, torra hår och göra en del i mitten.

2 Spraya en värme Protectant på hela huvudet utgående från ändarna och sprutning tills du når 2 inches från hårbotten. Spruta aldrig produkten på hårbotten.

3 Använd ett hår elastisk att dra den övre halvan av håret i en hästsvans.

4 Använd en locktång att krypa den nedre halvan av håret, klämma järnet ner på ändarna av en 1-tums bred sektion av hår och curling utåt, bort från ansiktet. Gör detta för hela nedre halvan.

5 Fäst den nedre halvan av håret i ett hår elastisk, och släpp sedan den övre halvan.

6 Curl en tum breda delar av håret på den övre halvan och fästa dem tillbaka till basen av hästsvans med hårnålar. Lämna två, 2-tums stora delar av lockar vid fronten. Eftersom du skildes håret i mitten lockarna kommer att falla på vardera sidan av ansiktet.

7 Applicera mousse till de främre lockarna och hjälper dem att böjt.

8 Dekorera hästsvans genom att vika blommor eller blom stift i sin bas.

Tips

  • En djärv röd läpp ger en touch av vintage glamour till denna frisyr.
  • Undvik hårspray för den här stilen. Det kan göra lockarna hård vid beröring.

  

Kommentar