Hur man använder bakplåtspapper för en spritspåse

February 7

Hur man använder bakplåtspapper för en spritspåse


Bakplåtspapper kan användas för att göra snabba och billiga rörledningar påsar istället för att köpa de färdiga som du kan hitta i butikerna. Med hjälp av en spritspåse kan du ha mer kontroll över dekorera dina kakor, kakor och bakverk och därför ger dig en professionell färdiga resultatet. Eftersom bakplåtspapper är inte dyrt, är det möjligt att göra massor av rörledningar påsar för att experimentera med olika glasera färger och mönster. Använd ett annat spritspåse för varje färg glasyr för att skapa intrikata och intressanta mönster på tårtor och kakor.

Instruktioner

1 Bestäm hur mycket glasyr eller fyllning som du vill använda på din design. Ju mer glasyr du tänker på att använda, desto större bit bakplåtspapper du behöver använda.

2 Skär eller riva en bit bakplåtspapper från rulle. Bit bakplåtspapper ska likna en rektangel form. Klipp din pappersark diagonalt från hörn till hörn så att du är kvar med två triangelformer. Varje triangel kommer att göra en spritspåse vardera. Du kan skära flera trianglar som är redo att användas för nästa gång du bakar om du vill.

3 Ta en triangel och lägg det platt på arbetsytan. Sätt den spetsiga änden av triangeln vänd mot dig med den största delen av triangeln längst bort från dig.

4 Rulla din triangel till en konform genom att dra det högra hörnet över så att den kröker sig inåt, i mitten av triangeln. Linda vänstra hörnet runt höger för att skapa din kon. Håll din kon trevlig och tight genom att hålla den tillsammans med tummen och pekfingret.

5 Använd tejp längs kanten av din kon att hålla ihop. Könen måste vara helt säker innan någon glasyr inuti.

6 Skär ungefär 3/4 tum från botten av din kon med sax. Klipp inte hålet för stort eller din dekorera munstycke kommer att falla till slutet och din spritspåse blir oanvändbar.

7 Placera dekorera munstycke val i botten av konan så att änden dyker genom hålet som du har skapat. Fyll med påsen med glasyr eller fyllning och vika ner kanten av väskan för att börja dekorera din bakverk.


  

Kommentar