Saker att packa för en ungdomskonferens

July 27

Saker att packa för en ungdomskonferens


Med spänningen att resa till nya platser, träffa nya vänner och lära sig nya saker på en ungdomskonferens kommer gammaldags sammanblandning av förpackning för en. Oron vad man ska ha och vilka poster för att få bli svindlande som resdagen närmar. I avsaknad av en detaljerad lista från konferensen kommer du att delta i, överväga att packa föremål med ett öga på kläder, personlig vård, prylar och andra föremål.

Kläder

Efter att ha granskat de evenemang som planeras för konferensen, packa en outfit som lämpar sig för varje händelse. Försök att inkludera så många skrynkelfria kläder som möjligt, och samordna kläder för att begränsa antalet skor behövs. inkluderar alltid en tillfällig backup outfit i händelse av spill och en tröja eller jacka för kyliga mötesrum. Ta tillräckligt underkläder --- strumpor, underkläder, strumpor, bysthållare --- att täcka varje dag plus en extra av varje. Glöm inte en uppsättning av pyjamas. En vecka före avresan, överväga att kontrollera vädret för konferensen plats för att se till att dina kläder val är lämpliga.

Personlig vård

För att spara tid och plats i väskan, rekommenderar den självständige resenären begränsa personliga hygienrutinerna till grunderna. Personlig vård objekt att packa inkluderar en rakning kit, tvål, hårprodukter, deodorant, solkräm, linsvätska och hygienprodukter för kvinnor. Överväga att föra en hårtork och andra hår apparater, särskilt om du bor i en sovsal. Receptbelagda läkemedel bör ingå, men de bör hanteras i enlighet med konferens regler. riktlinjer konferens bör också hänvisas till om over-the-counter smärtstillande och vitaminer.

gadgets

Vakna i tid för frukost och möten med en batteridriven väckarklockan i stället för att förlita sig på en mobiltelefon. Vissa mobiltelefoner inte känner igen tidszonsförändringar och kan leda till att du miste om viktiga händelser. Överväga att föra en kompaktkamera för att ta bilder av dina nya vänner. Mobiltelefon kameror är bra, men många inte fungerar bra i svagt ljus. MP3-spelare, bärbara spelsystem, DVD-spelare och bärbara datorer kan ge underhållning under resa till konferensen. Anser dock att sätta dem bort när du anländer att fokusera på att träffa nya människor och konferens mål. En bärbar järn kan vara praktiskt om du vistas i en sovsal. En översyn av konferensregler kan avgöra vilka prylar är förbjudna. Packa laddning sladdar och makt adaptrar, om du reser utomlands, för prylar du ta.

Andra saker

Om bärbara datorer är förbjudna, då kanske du behöver packa papper och pennor för att göra anteckningar. Du kan överväga att pengar för att betala för tvätt, snacks, souvenirer och andra engångsposter. Om du bor i en sovsal, sedan en kudde, lakan, filtar och handdukar kan vara nödvändigt. En roll-up sovsäck och en kudde kan lätt byta ut filtar och lakan. En plast eller duk väska kan vara nödvändigt att hantera våta eller smutsiga kläder. Överväga att skriva några billiga visitkort hemma för att ge dina nya vänner. Det är ett snabbt och enkelt sätt att utbyta information. Även om du reser utomlands, planerar att ha ett giltigt pass med dig.


  

Kommentar