Hur man kan börja Pet terapi med din katt

April 14

Hur man kan börja Pet terapi med din katt


Som hundar och andra djur, kan katter ge terapi för sjukhuspatienter, sjukhem invånare eller kämpa unga studenter. Dessa djur ge hjälp till dem som drabbats av stress, depression och sjukdom. Terapi katter få en källa till positiv samverkan i livet för människor på grund av den människa och djur obligation. Med särskild utbildning, kan en frisk katt med en lugn och tolerant personlighet blir en terapi katt, enligt Delta Society, en nationell djurterapi organisation.

Instruktioner

1 Kontakta en nationell eller lokal husdjursterapi organisation att gå med dem och lära sig om de klasser och certifieringar som de erbjuder. Många av dessa grupper, såsom Delta Society eller kärlek på ett koppel erbjuder dig och din katt ansvarsförsäkring. Denna försäkring täcker eventuella skador som uppstår under ditt husdjur terapi besök till en godkänd anläggning med din katt. Fyll i ansökan och betala anmälningsavgiften, som kan variera mellan $ 20 och $ 150, beroende på organisation.

2 Ta din katt till en veterinär för en hälsokontroll och vaccinationer. Många av dessa organisationer kräver att din katt har en aktuell rabiesvaccination, en rabiescertifikat och passerar en djurhälsa examen. Katten måste reagera negativt för externa parasiter och interna parasiter genom en visuell undersökning och fekal test.

3 Ta ett husdjur utbildning klass för att lära din katt hur man beter sig och svara på människor och ljud på ett sjukhus-typ anläggning. Den amerikanska SPCA erbjuder workshops i New York-området, i samband med Delta Society, som förbereder din katt för utvärdering av organisationen för att kvalificera sig som en terapi husdjur. Delta samhället erbjuder också lokala workshops undervisas av Delta-licensierade instruktörer över hela landet. Andra organisationer min hänvisa dig till en lokal djur beteendevetare för träning.

4 Registrera dig och din katt officiellt som husdjur terapi lag, med den nationella terapi sällskapsdjur organisation du har gått. Organisationen har utvärderarna i ditt område som kan åsnor din katts förmåga att hantera nya och eventuellt stressiga besökande situationer innan man godkänner din registrering. Dessa tester säkerställa ditt husdjur inte reagerar på ett våldsamt eller skygg sätt när man står inför nya människor. Utvärderaren kommer också bedöma din förmåga att interagera med och styra din katt och kommer att godkänna din registrering enligt din katt prestanda.

5 Kontakta ett lokalt sjukhus, äldreomsorg anläggning eller skola om att ge terapi sällskapsdjur sessioner med din katt. Låt person som ansvarar för anläggningen vet att du och din katt är registrerade under en nationell eller lokal djurterapi organisation. Pet terapigrupper erbjuder ofta referenser till lokala anläggningar i ditt område som de arbetar med, så kontrollera med organisationen för mer information om att starta husdjursterapi i ditt område med din katt.

6 Besök faciliteter du har valt och ge terapi efter att ha gjort ett möte med administratören. Håll katten i koppel hela tiden, bär det mellan rum och lugn att lugna ditt husdjur under sina sessioner med nya människor. Fråga alltid de människor du besöker om de vill tillbringa tid med en katt och om de har en allergi mot husdjur.


  

Kommentar